Hvad fa'en er meningen?

Hvad fa’en er meningen?

Livet. En vidunderlig gave! Men hvad fa’en er meningen?

For mig personligt, har meningen med mit liv haft forskellige overskifter;

– At blive verdensberømt sangerinde!
…men jeg blev klogere og nåede at fortælle mig selv, at jeg nok skulle satse på noget andet inden Blachmann gjorde det. Thank God!

– At redde hele verden og være den nye “Mother Teressa”
…men det har jeg slet, slet ikke penge til. Og desuden involvere jeg mig selv alt for følelsesmæssigt og glemmer at slippe det igen, hvorfor jeg heller ikke blev psykolog som jeg drømte om i mine helt unge år. Istedet hjælper jeg i det små og forsøger at være et god menneske.

– At blive karrierekvinde og satse alt!
…men så væltede jeg på cykel og endte med kronisk hovedpine. Fik også at vide jeg var heldig det gik ikke gik værre med skalden, og så var det jeg besluttede jeg at kæmpe mig igennem min bachelor og tage min karrieredrøm op til overvejelse derefter.

Efter endt bachelor var jeg blevet ret sikker på hvilke overskrift jeg ville gå efter:

– At blive en god Mor og forblive en god hustru!
…og her jeg nu – håber jeg (!) men det er noget jeg arbejder med og på hver dag, nøjagtig som jeg ville have gjort med de andre overskifter der var inde og vende.

Tak fordi du læste med. Der vil komme mere om det jeg føler er meningen med mit liv i senere indlæg.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad fa'en er meningen?