Hvad fa'en er meningen?

Tilbage til begyndelsen

in-love-friendsKærlighed. En vidunderlig følelse! En sjældenhed når den er ægte. Er privilegium at opleve.

Som 15-årig havde jeg min første “rigtige” kæreste. En jeg håbede en dag at flytte sammen med. Her oplevede jeg kærlighed første gang – troede jeg. Men jeg blev klogere sidenhen.

Som knap 18-årig fik jeg min anden rigtige kæreste. Denne gang mere seriøst. Turbulent, naivt og i virkeligheden et usundt forhold, men i alt rodet var der kærlighed. Jeg var dog fra start sikker på jeg IKKE skulle dele resten af mit liv med ham, men jeg var ung og forelsket og nød det (som oftest) så længe det varede.

Som 19-årig nød jeg “singlelivet”! Jeg brugte så mange dage jeg kunne med min allerbedste veninde, min Darling. Weekenderne brugte vi med “drengene”, en pokkers masse drinks og sjove byture. Jeg arbejdede som kontorelev hos Siemens og livet var vidunderligt!

Og så skete der noget! En forsommer aften i 2008 var min Darling og jeg igen sammen med drengene med musik og drinks. Efterhånden som promillen steg, blev vi enige om at nogen skulle klippes skaldet – og med nogen mente vi drengene (den dag idag ved jeg stadig ikke hvorfor…). Jeg husker særligt 2 af drengenes resultat; C. som mest af alt lignede en forbryder og så Troels… Wooow!

Troels var en af mine bedste venner og jeg brugte stort set alle weekender med ham og de andre drenge i flokken. Vi havde kendt hinanden siden jeg gik i 8. klasse-ish og jeg havde ALDRIG tænkt andet om ham end at han var den sjoveste ven jeg havde. Lige indtil vi klippede ham skaldet. Jeg så ham pludselig i et helt andet lys og min Darling og jeg blev hurtigt enige om at han faktisk var “far-typen”!

Troels blev ret fornærmet over at blive kaldt “far-typen”, var han nu pludselig gammel af udseende bare fordi håret var røget?! Men nej, det der stod helt klart var at han ville se hammer godt ud med en baby på armen.

…men der skete ikke mere den weekend – stay tuned 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad fa'en er meningen?