Om manglende rejse-oplevelser

Det første kys

couple-in-loveJeg skrev igår om kærlighed i sin spæde form i mine teenage år og startede historien om hvordan Troels (min mand) gik fra at være “en af drengene” til at blive “far-typen”. Du kan læse indlægget her.

Et par weekender efter vi havde klippet Troels (og nogle af de andre) skaldet til en fest, var vi igen samlet – som så mange gange før. Men denne aften blev der spillet terninger og disse terninger skulle vise sig at have en helt særlig betydning for min fremtid… Som jeg husker det (i alkoholens småtåger), var der 10 terninger. Troels tager bægeret og siger “hvis jeg slår seks 6’er kysser jeg dig” og peger over på mig. Spændingen var ikke så stor, for what are the odds? Troels slår, løfter bægeret og der ligger de så… Seks 6’ere!

Jeg husker at jeg får en lille smule sommerfugle i maven og samtidig en tanke om at kysset ikke kommer til at ske eller varer særlig længe – vi var jo så gode venner og der var ingen følelser mellem os. Troels kommer over og kysser mig… Hele min verden går i stå. De små sommerfugle blev til kæmpe store virvelvinde og jeg blev fuldstændig slået bagover! Det var det allerbedste kys jeg nogensinde havde fået! Da kysset var færdig, var der ingen følelser der var ændret, han var stadig min rigtig gode ven, men jeg havde lyst til at kysse ham igen.

De næste maaaange fester brugte jeg en del af aftenen på at kysse med Troels, men kun når vi var fulde. Kyssene blev aldrig kedelige og var altid noget jeg så frem til. Det hele var så underligt, for ligeså mange virvelvinde han kunne give mig i maven, ligeså få kærlighedsfølelser skabte han i mig.

Da vi nåede slutningen af august begyndte jeg at få lyst til mere end at kysse Troels når jeg var fuld, jeg havde lyst til at bruge mere tid med ham, men var ikke sikker på om jeg ville være kærester med ham. Han ville dog kun kysse når vi var fulde, hmpf!

I september 2008 skulle jeg 3 måneder til USA for at arbejde som et led i min kontoruddannelse. Weekenden inden ville jeg holde en lille afskedsfest, men inden den skulle Troels ud og spise hos mine forældre. Vi var ikke kærester, men han tirrede mig og spurgte drillende hvornår han måtte møde sin kommende svigerforældre. Jeg tænkte “ha!” jeg skal vise ham, inviterede ham ud og spise hos de gamle med det ene formål at få den altid kække Troels mundlam. Min plan gik total i vasken! Troels havde en kæmpe buket blomster med til min Mor og det tog nøjagtig 2 minutter før ham og min far var bedste venner – resten af aftenen gik med at dele pinlige historier om mig. Fuck!

Den 11. september rejste jeg til USA og som ugerne gik savnede jeg Troels mere og mere. Heldigvis var det gengældt så han sad oppe til sent hver nat og chattede med mig på MSN (eksisterer det overhovedet længere?!). En aften tog jeg modet til mig og spurgte hvad han ville svarer hvis jeg inviterede ham på en date når jeg kom hjem. Han sagde Ja!

Den 16. december 2008 vendte jeg hjem fra USA og om aftenen spiste jeg middag hos mine forældre med min Darling, hendes nye kæreste C. og Troels. Vi drak alt for mange alt for mange flasker vin når man tænker på det var en tirsdag aften! Til sidst dinglede Troels og jeg hjem i en taxa – vi var kærester og jeg var lykkelig!

Daten blev afholdt med tilbagevirkende kraft. Jeg havde lavet det helt store italienske tema, men vi nåede kun forretten før jeg blev dårlig og Troels måtte putte mig i seng. Heldigt jeg allerede havde fået ham i nettet 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om manglende rejse-oplevelser