Er jeg en dårlig mor...?

Er jeg blevet immun overfor gråd?

sleeping-momNår du nu har haft et barn med kolik, er du så immun overfor gråd? Øhm, nej! Så absolut ikke. Muligvis har jeg lært at håndtere det anerledes i og med gråd har været en “fast del” af min dag i mange uger, men immun bliver jeg aldrig.

For mig bliver gråd og ulykkelig baby aldrig noget jeg vænner mig til. Det gør ondt hver gang Magnus er ked af det, men jeg bliver ikke så let hylet ud af hans gråd. Jeg bevarer roen i længere tid end jeg forestiller mig jeg havde gjort hvis jeg ikke var blevet “hærdet”.

Igår aftes var jeg ret stolt over mig selv. Stolt over at være sprunget ud af min komfortzone og ud af tryghedsboblen, med det formål at dele mine inderste følelser om at have et barn med kolik. Alt sammen med håbet om at det når nogle (kommende) mødre og kan hjælpe dem hvis de er så uheldige at stå i kolik-helvede.

Bedst som jeg havde fået styr på de følelser der kom frem ved at skrive indlægget og jeg var klar til at slutte en dejlig dag og hoppe i seng, skete det… Sirenen startede (når Magnus skriger er det oftest hysterisk i de høje toner)… Fuck! Jeg fløj ind på hans værelse og fandt en snottet og ulykkelig baby, lille pus!

Så jeg har brugt natten med max tyve minutters søvn ad gangen, med en baby i min favn der skiftevis skreg og pludrede sig igennem natten, suk! Her til morgen var det ikke blevet bedre og jeg åbnede min første cola før klokken havde passeret elleve (har ellers en strikt regel om at klokken skal have passeret middag for at holde mit indtag af gudedrikken nede).

Der bliver derfor ikke noget klogt eller dybsindigt fra mig idag, jeg er ganske enkelt alt for træt og sidder med en varm, sovende baby på maven. Og når han vågner med et skrig, gør det ligeså ondt på mig som de andre gange han har grædt.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Er jeg en dårlig mor...?