Er jeg blevet immun overfor gråd?

Hvad fa’en er meningen? #2

Magnus virker til stille og roligt at komme over forkølelsen og alt hvad der hører med. I dag er det dog som om det er ved at indtage min krop, men hvis han kan blive fri tager jeg gerne det hele?

I det allerførste indlæg jeg lagde på bloggen ?Hvad fa’en er meningen??, listede jeg de forskellige overskrifter op jeg gennem tiden har tænkt ville være en god mening med mit liv. Jeg vil gå lidt mere i dybden med overskrifterne i de næste indlæg (nogle mindre seriøse end andre?)

Overskrift nummer et: At blive verdensberømt sangerinde!
…men jeg blev klogere og nåede at fortælle mig selv, at jeg nok skulle satse på noget andet inden Blachmann gjorde det. Thank God!

Som barn elskede jeg at synge og jeg elskede især musikprogrammer (Hit med sangen og Stjerne for et aften). De gav mig en anledning til at synge med og føle jeg var en superstjerne. Mine forældre var ikke altid så begejstret for at høre mig fremfor deltagerne.

Da jeg blev lidt ældre startede jeg i ungdomsklub; Kærvej Klubben. Åh det sted bringer minder frem. Det var her jeg (blandt mange andre ting) startede min meget kortvarige sangkarriere. Det var her det var muligt at starte sit eget band og deltage i diverse arrangementer. Jeg mindes nogle af de andre bands, de var virkelig gode og blev altid valgt til arrangementerne. Me.. Not so much. Og det var her jeg indså at jeg nok skulle satse på en anden levevej end musikbranchen.

I dag nøjes jeg med at give den gas til SingStar, skråle med i bilen og synge børnesange for Magnus. Magnus er min største fan, han griner altid når jeg synger Åh-Abe eller Mahna Mahna for ham, og ved i hvad? Det er mere end rigeligt for mig.

Stay tuned og læs mere om Mother Teressa, en Karrierekvinde der blev valgt fra og sidst men ikke mindst hvad jeg idag satser alt på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg blevet immun overfor gråd?