Kronisk hovedpine - min største hæmsko

Der er lys for enden af tunnelen…

sovende-babyProjekt: Magnus skal sove mere end 30 minutter, er sat igang. Jeg har fået fortalt at hvis du vil “lære” din baby at sove længere lure, skal du gå med barnevognen i en time indtil din baby vænner sig til at tage en længere lur.

Jeg aner ikke om det virker, men med det skønne efterårsvejr vi har lige nu, snupper jeg gerne en time med barnevognen solskin og får lidt motion. Det er faktisk tre fluer med ét smæk: Rikke-tid, sol og motion.

Som jeg har skrevet om her er Magnus usædvanlig træls og svær at putte. Hver aften er en kamp og vi trækket nærmest lod fordi de er så drænende. Men hvis han bliver kørt i sin barnevogn er der sjældent utilfredshed, bare en baby der bliver lullet i søvn – skønt!

I virkeligheden ved jeg slet ikke om jeg “må” brokke mig, da han som oftest sover 12 timer om natten uden opvågninger andet end mad. Alligevel kan det være svært at nå dagligdagstingene herhjemme når Magnus kun sover 3 x 30/45 minutter. Jeg får eksempelvis ikke rigtig hæklet lige for tiden, en hobby jeg startede mens jeg var gravid og som er enormt afstressende for mig. Til gengæld har jeg enormt meget kvalitetstid med min søn fordi han netop er så meget vågen i løbet af dagen og gerne ønsker fart over feltet hele tiden…

Igår fik vi ham til at sove knap halvanden time til middag, imens Troels, jeg og vores hund Enya nød en tur rundt i naturen omkring vores hjem. Idag har jeg gået i en time og han sover endnu efter knap to timer – halleluja!

Vi bor udenfor byen og har masser af natur, stier, vand, øko-grise og køer omkring os. Det nyder jeg nu her hvor jeg går mellem to og tre ture med barnevognen (hunden skal også luftes). Det giver mulighed for at gå forskellige ture af forskellige længder. Og bedst af alt; der er ingen butiksvinduer der frister mig til at bruge penge. Jeg er ekstremt dårlig til at tage et smut ned byen for at hygge. Inden jeg har set mig om har jeg spist frokost, købt lidt til Magnus og lidt til mig selv – det går ikke hver dag 😉

Aprospros øko-grise. De er overraskende søde! Når jeg går forbi og kalder kommer alle de små grise-basser løbende og “hviner” – det er ret hyggeligt. Måske de kan mærke jeg ikke spiser dem 😉

Ha’ en dejlig og solfyldt lørdag!

blonde-girl-sunglasses

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Kronisk hovedpine - min største hæmsko