Pyyha, jeg var en af de heldige... #jordemødreforlivet

En ulykke kommer sjældent alene

Nogen gange så bliver jeg så træt. Og ærgerlig. Og irriteret. Det sker eksempelvis når man må konstatere at lorte udtrykket “en ulykke kommer sjældent alene” er at finde i mit liv! Pis og lort!

De seneste fjorten dages tid er følgende sket:

– En regnhætte på taget var faldet af. Vand drypper ned i køkkenet. Tømrer der skal ordne det, knækker en tagplade. Regningen bliver halvanden gang dyrere end aftalt. Tømrer holder på vi skal betale for den tid han har brugt på at ordne den skade han har forsaget, nu har han jo trods alt betalt materialer (?!) pis mig i øret!

– Vi punkterer på dækket i den store bil. Vores andre dæk ligger i Sønderborg. Vi må køre fra Odense til Sønderborg med firs (!) kilometer i timen på et reservehjul. Ej hvor fedt, især når lastbilerne overhaler! (Dog kom der en god impulsiv ferie ud af det)

– Vores anden bil – den lille – vil ikke starte. Genialt! Godt vi lige ved hvordan det fixes (eller ikke!)

– P-vagten ved Troels’ job “glemmer” deres aftale om at det er ok at låne en plads hvis deres egen er optaget og de andre er ledige = bøde. Tak for at overholde en aftale!

– Vores lækre TV har fået en fejl i skærmen, hvilket giver tre trælse striber ned gennem billedet. Og jeg er fjernsynsnarkoman, så dét stinker.

– Det ene hjul til barnevognen er gået i stykker og barnevognen er pt det eneste sted vi kan få Magnus til at sove i løbet af dagen. Med mindre jeg vil have en rygskade af at slæbe ham rundt til han dejser om. Så vi kører forsigtigt til vi får et nyt hjul.

– Sidst, men ikke mindst: vores termokande falder ned på vores kogeplade så den revner tværs over og nu skal skiftes til en ny. Men okay den er jo også hele tre år gammel!

Jeg håber at dette indlæg kan stoppe hvad end der har ramt os. Ikke flere ulykker tak. Ikke mere brok fra mig. Idag…

Ps. hvis også Magnus’ snot og sygdom kan forsvinde, vil jeg blive ualmindelig taknemmelig og i meget bedre humør.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pyyha, jeg var en af de heldige... #jordemødreforlivet