DIY - Hello Kitty nusseklud (hæklet)

I’m a sucker for love

Som i måske har kunne gætte udfra min uge med indlæg om Troels’ og min kærlighed, så er jeg og har altid været ret vild med romantik, med undtagelse af Valentin’s Day. Det har faktisk altid syntes det var noget værre pjat! Men god gammeldags romantik i form af kærlighedserklæringer, overraskelser, bryllupper og frierier – Jeg elsker det!

I år har jeg været så heldig at opleve:

– Det mest fantastiske og fortryllende havebryllup med stor sø i baghaven, smukke taler og en masse glædestårer med to mennesker jeg holder rigtig meget af.

– Et surpriseparty for en rigtig god veninde. Hendes kæreste samlede familie og venner til at overraske og forkæle hende på hendes fødselsdag. Ikke fordi hun fyldte rund, men bare fordi han havde lyst.

– Et frieri mellem to af vores rigtig gode venner. Jeg tudede inden han gik igang med sin tale der inkluderede et “vil du gifte dig med mig”, og var ovenud lykkelig på deres vegne – de har om nogen fortjent lykke og medgang!

Jeg var rørt og fældede en lille tårer (eller mange!) ved alle tre lejligheder og bliver simpelthen så glad når nogle jeg holder af på den måde oplever glæde og kærlighed. Og jeg er beæret over at få lov at dele det med dem.

Selv er jeg gift med en mand der er hammer-romantisk på sin helt egen facon. Eksempelvis kender han min svaghed for skrabelodder og når han er væk på arbejde flere dage eller ved jeg har haft en dårlig dag, gemmer han skrabelodder hist og pist og jeg bliver mega glad hver gang. Vi har jo alle forskellige ting der bringer glæde 😉

Udover disse tre dejlige og romantiske lejligheder, oplevede Troels og jeg hvordan kærlighed får en helt ny betydning da vi i år blev forældre for første gang. 2015 bliver på mange måder rigtig svær at toppe, men jeg ser nu alligevel frem til et nyt år med nye glæder.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Hello Kitty nusseklud (hæklet)