Chic fashion Mama

Frisk luft og friske tanker

danmark-vinter-naturDe sidste par uger har været hårde. Jeg har på mange måder skulle revurderer mig selv og min plads. Mest på job-fronten, men egentlig også herhjemme. Mit liv ser (endnu) engang helt anerledes ud og igen skal jeg prioterere – vælge til og fra.

Da jeg gik på barsel for knap et år siden, kunne tidspunktet ikke have været bedre. Der var sket nogle ting, som gjorde det svært for mig at se glæden ved mit job. Jeg var pludselig ked af at gå på arbejde og jeg talte timer til min barsel startede. Jeg følte at tæppet var revet væk under mig og at de ting jeg havde kæmpet for faldt til jorden. På mange punkter var jeg i tvivl om jeg overhovedet ønskede at vende tilbage. Jeg har tænkt mange tanker i løbet af min barsel og ønskede mig mest af alt en frisk start.

For fjorten dage siden vendte jeg tilbage til mit arbejde. Aftenen inden græd jeg. Jeg græd fordi jeg skulle være væk fra Magnus langt mere end jeg nogenside har været og jeg græd fordi jeg skulle på arbejde. Fordi jeg skulle tilbage. Alt i min krop skreg på den forkerte måde og de følelser jeg havde indeni, havde jeg svært ved at dele og sætte ord på. Men det føltes forkert.

De første dage jeg var tilbage var med en facade. Et ansigt og en stemme der fortalte jeg var glad for at være tilbage, men med et sind der ikke selv troede på det. Når jeg kom hjem var jeg lettet. Jeg var godt klar over at jeg intet kunne vurdere på bare et par dage, men jeg var rigtig nervøs for om min arbejdsglæde ville komme igen.

Oveni at jeg ikke var glad for at være tilbage på arbejde, gjorde det sindssyg ondt at komme hjem til Magnus, som pludselig kun ville sin far. Jeg var selvfølgelig enormt lykkelig over at se det tætte bånd mine to drenge har og høre om hvor meget hygge dagen har bragt, men samtidig gjorde det ondt, at det pludselig kun var far der kunne trøste og lege. Jeg stod der i midten af familie og arbejde og følte ikke jeg fungerede til noget af det. Hvad fanden gør man så? Kan man tillade sig at brokke sig og være lidt små utaknemmelig når man har både arbejde og familie?

Vi er netop hjemvendt fra en gåtur i den friske, solskinsfyldte og frostklare natur, min søn leger rundt på gulvet, min mand ser fodbold i fjernsynet, hunden sover på sofaen og jeg sidder her. Jeg har fået frisk luft og friske tanker. Jeg er glad. Jeg er lettet og jeg er klar til en ny uge. Jeg er fortrøstningsfuld og er sikker på jeg nok skal finde mig til rette.

De sidste par arbejdsdage i denne uge var et vendepunkt. Tingene begyndte at gå op i en højere enhed og jeg kan se min friske start. Kursen er sat og jeg er klar til at få vind i sejlene, finde arbejdsglæden og holde fast i den. På hjemmefronten må jeg give det tid. Tid til vi alle finder vores nye pladser hvor arbejdsdage og dagpleje er en del af det. Hvor jeg ikke bare kan gå hjemme i min lille lykkeboble og kysse på min søn dagen lang. Jeg må satse på at jeg snart kommer “op på siden” af Troels og at Magnus vil os begge ligemeget. Indtil da må jeg være taknemmelig for at have fundet en mand der rummer så meget kærlighed og overskud, at der nok til Magnus hele dagen og lidt til overs når jeg om aftenen har brug for en skulder, et kys og opløftende ord.

Frisk luft og friske tanker har jeg gjort mig klar til en ny uge. Må i alle have en dejlig søndag og få en god mandag 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chic fashion Mama