Frisk luft og friske tanker

Skidt start – god afslutning

Idag var en af de dage hvor jeg allerhelst ville begrave mig langt under dynen og blive der. Sådan startede den i hvert fald – også uden det var helt med vilje. Heldigvis endte den et helt andet sted.

I nat har vi været tre i dobbeltsengen. Det er vi faktisk lidt for tit i øjeblikket. I nat var det dog ikke særlig hyggeligt for mig. Magnus ville kun sove hvis han kunne ligge og pille mig i håret – og med pille mener jeg rive (av!). Det betød at da vækkeuret ringede, var jeg ikke kun træt, men havde også en træls hovedpine. Løsning: tag en time mere og så er den nok væk. Så det gjorde jeg. Og så slukkede jeg åbenbart min alarm uden at registrere det.

Jeg kom derfor lidt for sent og lidt for små-forvirret ud af døren imorges. Det resulterede i at jeg hældte de første to liter diesel på jorden i stedet for i tanken og måtte bruge ekstra tid på at rense bil og fliserne (hedder det fliser på en tankstation?). Den blondine-handling resulterede i at jeg nu var endnu mere sent på den og nærmest måtte løbe fra parkeringspladsen og op til mit meget vigtige møde på fjerde (!) sal. Min kondi er lig nul, så jeg hev mest efter vejret i den første del af mødet.

Men så vendte det. Jeg kom i mål med nogle hængepartier, jeg fik starter op på nogle nye opgaver og jeg fik stille og roligt styret i en god retning. Som en lille ekstra topping, kom en kollega ind til mig sidst på eftermiddagen til en god snak om at passe på sig selv. En snak der mest gik på at mine kollegaer virkelig ønsker at jeg skal passe på mig selv og mit hovede så jeg også kan fungerer når jeg kommer hjem. Se dét er søde kollegaer – og den snak kan redde enhver dag!

Da jeg kom hjem blev Magnus helt overgearet af glæde over at se mig. Det er første gang det er sket siden jeg startede på arbejde og pludselig glemte jeg alt om en dårlig morgen og hovedpine. Lige dér blev jeg mindet om hvad der gør mig allermest lykkelig: min familie. Min dejlige søn og min vidunderlige mand. Netop de to gør at jeg fremover vil prøve at passe lidt bedre på mig selv.

Her er et par relaterede indlæg til dagens tekst:
Kronisk hovedpine – min største hæmsko
Om at tackle arbejde efter barsel
Om at vælge karriere eller familie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frisk luft og friske tanker