"Tankemylder" - en forbandelse

Dagpleje-start og alene-tid

baby-tv-teletubbiesDenne uge har endnu engang bragt nye “tiltag” til vores lille hjem. Magnus er startet i dagpleje og det har givet hans forældre lidt alene-tid. Det hele har været meget underligt og samtidig helt vildt rart.

I sidste uge var Magnus i dagpleje én time hver dag. For at starte stille ud for både ham og vores dagplejemor. Han græd når Troels hentede ham, men faldt hurtigt til ro igen. Allerede efter den første uge har vi kunne mærke en ændring hos Magnus; han griner mere med lyd og han har bare generelt meget mere lyd på – det er dejligt!

I mandags kørte vi så lidt “hårdere” på med et par timer og stille og roligt i løbet af ugen har vi bygget flere og flere timer på. Da vi ikke kendte til Troels’ arbejdsuge, har jeg arbejdet hjemme, men holdt mest fri. På den måde har vi hurtigt kunne hente Magnus når han begyndte at blive pylret.

Til mit (og Troels’) held, endte Troels med at været hjemme i denne uge. Og vi har altså haft fire-fem timer helt alene både igår og idag. Meget uvant, men faktisk også rigtig rart. Jeg elsker at være sammen med Magnus og jeg elsker at være hans mor – virkelig! Men jeg må indrømme jeg også nød at være helt alene med min mand inden mørket faldt på og vi begge er død-trætte. Selvom det er under ti måneder siden det var sådan hver weekend, havde jeg helt glemt hvordan det er bare at være ham og jeg i dagslys.

Nu skal vi jo ikke nå at blive trætte af hinanden med alt den tid vi har tilbragt sammen i løbet af ugen, så jeg har smidt ham en tur til Århus. Op til et par kammerat og en omgang mandehørm. Det giver mig en aften helt alene – Magnus er længe gået død efter en hård, men dejlig uge i dagpleje. Traditionen tro vil jeg forkæle mig selv med sushi! Jeg blev enig med mig selv om at det var for bøvlet at skulle hente noget ude i byen med Magnus, så jeg har lavet det selv og vil nu smække fødderne op, mæske mig i sushi og senere: X-faktor og bland-selv-slik. En helt perfekt fredag aften for mig!

Jeg er overrasket over hvor hurtigt Magnus er faldet til i sin dagpleje. Idag havde han mere travlt med at lege end at komme hen og sige hej til sin Mor – det var en stor lettelse! Hvordan var jeres dagpleje/vuggestue start?

Opskriften på hjemmelavet sushi kan du finde her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Tankemylder" - en forbandelse