Kan (og må) man være tre til tango?

En hemmelighed om kærlighed

blonde-kissJeg har haft en hemmelighed. En hemmelighed om kærlighed. Jeg er helt vildt dårlig til hemmeligheder – altså dem jeg selv har. Det har derfor været ualmindelig svært at holde den for mig selv og det har været endnu sværere ikke at afsløre det før tid overfor Troels.

De sidste knap tre uger har jeg været syg med virus, feber og været ualmindelig ynkelig. Troels har derfor stået med stort set det hele selv herhjemme; syg mig, syg Magnus, vasketøj, rengøring, madlavning og hund. Alt imens han selv har haft en forstuvet fod og har humpet rundt. Det bedste af det hele er, at han (næsten) ikke har beklaget sig, han har bare været Super Dad!

Der skal ikke herske nogen tvivl om at jeg både elsker min mand og er forelsket i ham – virkelig. Men det er som om kærligheden har været en smule på standby siden Magnus blev født, hvilket jeg tænker er ganske naturligt. De seneste tre uger har den dog været ikke-eksisterende. Det har handlet om at komme igennem dagen og se frem mod at blive rask. Ingen putten og ikke mange kys. Det duer vi faktisk ikke ret godt til.

Jeg besluttede derfor i al hemmelighed at sørge for at give kærligheden et pift. Gøre noget særligt for min mand, for vores ægteskab og for kærligheden. Men for dælan hvor har det været svært ikke at sige noget – mig i en nøddeskal!

Igår morges da Troels og jeg spiste morgenmad lå der et brev på hans tallerken. Et kærlighedsbrev. Fra mig til ham. I brevet var også en invitation til en date samme aften. Han sagde heldigvis ja…

Om eftermiddagen afleverede jeg Magnus hos vores søde naboer og så gik jeg ellers igang med at pifte mig selv op til date. Til en aften hvor det kun handlede om Troels og jeg. Jeg havde glædet mig i flere dage, fordi jeg ved hvor meget det giver os at kigge hinanden i øjnene over en lækker middag. Det giver en følelse af nyforelskelse og en mulighed for at snakke om alt og ingenting uden at tænke på bleskift, badning, putning, sutteflasker og de andre ting som til dagligt fylder vores aftenener.

Vi spiste fire dejlige retter mad på KrenKOK, et sted vi ikke har været før. Det var en hyggelig restaurant, super dejlig betjening, lækker mad og virkelig fornuftige priser. Bedst af alt (syntes jeg) havde de en saft-menu. Når man som jeg ikke drikker alkohol, kan jeg nogle gange mangle noget andet end cola og hyldeblomst til en lækker middag. Nogle drikkevarer der får mig til at føle mig lidt mere “voksen”, og det havde de på KrenKOK: Æble, hyldeblomst, solbær og jordbær – en saft til hver ret.

4-rettersEfterfølgende slog vi et smut forbi Café Kræz og fik en drink. Jeg kan ikke mindes hvornår Troels og jeg sidst har været ude og få en drink. Også her sørgede de for alkoholfrit til mig. Vi blev hevet tilbage til dengang vi lige var flyttet til Odense og brugte mange weekender for at gøre os selv lækre til en aften ude med drinks og dans, det var skønt! Altså det blev ikke til meget dans og den tur i biffen der også var planen, blev udskudt til en anden dag. Istedet blev det til lidt ekstra putten på sofaen inden vi smuttede i seng – og det skal man bestemt ikke kimse af. Det er jo ikke meget putten jeg har med min mand for tiden, da sengen ofte tæller tre.

Idag er det helt okay Magnus er lidt pylret og mor/far-syg. Jeg er nemlig tanket op på kys og kærlighed og igår aftes blev jeg (igen) mindet om hvorfor jeg sagde “Ja” i kirken tilbage i sommeren 2012: fordi jeg den dag giftede mig med jordens dejligste mand, der gør mig mere end lykkelig. I one lucky woman!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan (og må) man være tre til tango?