Savnet har nået et nyt niveau

Fuck og av! Kan jeg undvære hovedet?

headacheIdag er jeg vågnet med en 6. dags hovedpine af de værre. Faktisk forstår jeg ikke hvordan jeg er kommet igennem ugen som alene-mor. Og lige nu vil jeg allerhelst grave mig ned i et hul et par dage, men det går ikke.

Som tidligere skrevet, lider jeg af kronisk hovedpine. Jeg havde en uoverstemmelse med min cykel for nogle år siden – jeg tabte. Big time! Siden den dag har mit hoved ikke været det samme.

Kun i ganske, ganske få måneder (i den sidste del af min graviditet og imens jeg ammede) oplevede jeg at være hovedpinefri. Det var fuldstændig fantastisk og jeg havde et nyt overskud. Bedst af alt var, at jeg var hovedpinefri i størstedelen af den periode Magnus havde kolik. Fordi jeg i en periode, igen oplevede livet uden kronisk hovedpine, ramte det også ekstra hårdt da den vendte tilbage.

Jeg har dog efter min graviditet oplevet smerteniveauet anerledes. Bedre og mindre. På et niveau hvor jeg kunne komme igennem dagene på en god måde. Heldigt og ekstremt vigtigt for mig, eftersom Magnus kræver sin mor og jeg selv forlanger at være den bedste af sin slags (for ham).

Den sidste uge har dog være helt skidt. Jeg håber inderligt at det har været en kombination af, at være “alene-mor”, tandfrembrud og for lidt og usamhængende søvn. Det skal det være, jeg orker ikke at gå tilbage eller op ad smertetrappen.

Efter en uge som denne, kan jeg mærke at mit energi-niveau er helt i bund. Jeg bruger ekstremt mange kræfter på at rumme migrænen og jeg bruger næsten ligeså mange kræfter på at være i dårligt humør. Jeg bliver altid trist, ærgerlig og små-sur på mig selv når jeg har de slemme dage i sengen. Jeg bliver trist over, at jeg ikke har samme energi som tidligere, ærgerlig over igen at være låst i sengen og små-sur over, at det ikke er muligt at “tage mig sammen” og komme igang.

Inderst inde er jeg udemærket klar over, at det er vilkårene for mig. Det samme er Troels og han er her endnu. I virkeligheden er jeg rigtig heldig, men derfor syntes jeg alligevel det er unfair at jeg skal kæmpe med mit hovede og de begrænsninger der følger med.

Tror det allerbedste jeg kan gøre idag er, at komme ud og få noget frisk luft med Magnus. Måske nede i byen og måske i et par butikker? Tror helt sikkert noget nyt tøj til Magnus og jeg kan gøre noget godt 😉

1 kommentar

  • […] morges var mit overskud nærmere et underskud. Mit humør var ikke super positivt, og det bar gårsdagens indlæg præg af. Som skrevet var planen en tur på gågaden i håbet om at du kunne ændre humøret inden […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Savnet har nået et nyt niveau