Glutenfri gulerodsboller (á la gulerodsbrud)

Mit (u)perfekte liv #5

Denne serie er et modsvar til ?det perfekte liv? mange (inklusiv jeg selv) ynder at vise på eksempelvis instagram. Den handler om mit (u)perfekte liv. Ikke nødvendigvis i billeder, men små historier, hvor det umiddelbart så skidt ud og alligevel blev godt eller omvendt. For mit liv er i sandhed (u)perfekt og der både gode og dårlige dage.

Din tur! (vol 2)
Igår efter vi kom hjem fra en dejlig tur på gågaden med både brunch og indkøb af Magnus’ første par sko, måtte jeg hoppe i seng. En knaldende hovedpine meldte sin ankomst og jeg håbede et par timer i sengen kunne afværge en migræne. Det gjorde det ikke helt.

Om aftenen skulle Troels til fodboldkamp og jeg stod med putningen, som i det sidste lange stykke tid ikke har været noget problem. Det var det igår. En dag der ellers havde været så idyllisk og fyldt med hygge endte halvskidt. Jeg havde ondt i hovedet og intet overskud og Magnus ville overhovedet ikke overgive sig til søvnen – dårlig kombination.

I mit indre råbte og skreg jeg “DIN TUR!!!” til en mand der ikke var hjemme. Jeg kunne mærke irritationen steg og steg alt imens Magnus kæmpede imod søvnen. Det var ikke en skid hyggeligt og jeg bandede hans eget og mit temperament langt væk. Jeg hader når putningen skal være en kamp – der er jeg overhovedet ikke perfekt og overskudsagtig.

Snot og pylder
Ovenpå en træls putning fyldtes natten med snot og pylder. Heldigvis i små korte doser. Imorges var den dog slem. Magnus er blevet snottet, pylret og det er kun mor der duer når hans lille verden vælter. Når han er syg, skal der ikke meget til at vælte hans verden, så dagene kan være lange. Jeg har ondt i hovedet endnu og jeg orker ikke en omgang sygdom igen.

Påskeferien er lige nu på standby og måske ender vi med at blive hjemme fra den planlagte påsketur til Sønderborg.

#Mit(u)perfekteLiv

Læs de tidligere indlæg her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri gulerodsboller (á la gulerodsbrud)