Brownie møder Batman (kage)

Really HG?! Du presser citronen!

singstar-2For 2,5 år siden besluttede Troels og jeg at én bil ikke længere var nok. To voksne = to biler. Så vi gik på brugtbil-jagt og som altid når Troels og jeg beslutter os for noget, gik det ret stærkt. Under en uge efter beslutningen blev taget, stod bil nummer to herhjemme, men for satan (!) hvor er jeg sur på den!

Troels og jeg er på ingen måder eksperter på bilområdet så vi tog til en forhandler. En anden forhandler end de to forgangne som begge formåede at fuppe os (hvorfor?!). Vi besluttede os for, at en Hyundai Getz var et godt valg og fandt en fin udgave til en fornuftig pris. Alt var godt. Men det er som om den bliver mere og mere selvstændig på den virkelig trælse facon.

Tændingen (eller hvad det hedder) er lidt sin egen. Nøglen skal drejes 1-2 gange i et bestemt antal sekunder før HG vil starte, men den starter hver gang. Det kan jeg leve med.

Centrallåsen virker kun nogen gange. Jeg har ikke kunne finde nogen som helst sammenhæng med hverken temperaturer, ugedage eller tidspunkter på døgnet – så det er altid med krydset fingre jeg drejer nøglen i døren. Det har givet nogle trælse udfordringer med baby på armen, pusletaske, nøgler, vandflaske og alt det andet pakæsel-grej jeg slæber med, når jeg ender med at skulle kravle op på bagsædet for at låse op og pakke Magnus og ting i bilen. Men det kan jeg leve med.

Aircondition er ikke eksisterende, så det er pisse koldt og vinteren og drønvarmt om sommeren. Men det kan jeg leve med.

Bakgearet er virkelig noget for sig selv! Det er stramt og kræver ofte at man lige skal koble ud med den halvt i bakgear så det lyder som om man overhovedet ikke fatter at sætte en bil i gear, men så hopper den ned i bakgearet og jeg kan komme videre. Det kan jeg leve med.

Antennen ligger på bagsædet. En her i husstanden (som ikke er mig) glemte at tage den af inden bilvask, så den er knækket og kan ikke sættes på igen. Det er vel 1,5 år siden, men i ved, vi har travlt med alt mulig andet. Det betyder selvfølgelig at radioen er virkelig ringe. Men det kan jeg leve med

Det jeg ikke kan leve med (!) er, at HG den seneste uges tid er blevet fuldstændig selvstændig og kæmpefan af P4 – WTF?! Det betyder at med 20-30 sekunders mellemrum skifter den automatisk over på P4 uanset om jeg lytter til en anden (knasende) radiostation eller hører CD. Dér sætter jeg grænsen! Når jeg er i perfekt duet med Phil Collins, Lukas Graham eller Justin Bieber, skal den skide radio ikke skifte over på P4 hele tiden! Det gider jeg ikke! Så lige nu overvejer jeg virkelig vores fremtid. Om jeg skal give skylden på HG og bytte den til en anden bil eller få fat i en ny radio og antenne…

Altså i virkeligheden ender det nok på samme måde som med antennen; at jeg om 1,5 år kører konstant battle med P4 om musikvalget, men det er ikke okay!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brownie møder Batman (kage)