Min efter-fødselsberetning (del 2)

En weekend i børnehøjde (inklusiv voksentid)

badeland-magnusTroels og jeg havde dobbelt op på debut i julen 2015. Det var første gang, at vi skulle tilbringe juleaften sammen og det var første gang at vi skulle købe gave til hinanden. Vi har altid holdt jul hver for sig og købt en lidt større fælles ting til hjemmet. Denne jul var anerledes og du kan læse om hvorfor den involverede tårer i indlægget her.

Da det kom til gaverne viste det sig at vi begge var total i tvivl om hvad vi skulle give hinanden. I et mindre panik-øjeblik den 23. december, bestilte Troels en weekendtur til os alle 3 i Tyskland. Først fattede jeg ikke hvad det var, da det var pakket ind i en halvgammel udgave af Børsen. I weekenden skulle gaven bruges og vi satte kurs mod Ostsee Damp Resort.

Tanken med gaven var, at der skulle være en masse sjovt til Magnus og mulighed for voksentid om aftenen. Vi prioriterer begge dele højt, så det var en perfekt tanke. Det giver altid noget særligt for os at komme væk hjemmefra. Vi får kigget hinanden lidt mere i øjnene, hygget lidt ekstra og får grint en masse.

Deres badeland var helt perfekt til Magnus. Der var familie-omklædningrum som altså gør det meget nemmere med en 1-årig krudtugle. Deres lille bassin og rutsjebane var et kæmpe hit, Magnus stavrede rundt og legede med strålerne rundt om i bassinet. Heldigvis har jeg en lille numse, så jeg kunne klemme mig i rutsjebanen sammen med Magnus og han nød det – alle de mange, mange gange vi prøvede den.

Lørdag eftermiddag tog vi i deres legeland – hold nu op! Vi troede det var en lille hal med lidt kugler og legetøj. Vi tog fejl. Det var en kæmpe hal med alt ligefra kugleland, hoppeborg, mini-legeland, beach-volley bane, skater-hal og klatrevæg. Magnus havde en fest og fandt hurtigt nogle børn at lege med. Jeg bliver altid forundret og fascineret over hvordan børn uagtet køn, sprog og baggrund finder sammen og leger – det var virkelig hyggeligt at se på.

Området var på en måde lidt sydlandsk. Der var et havneområde, en lang strand med promenade, forskellige legepladser og små boder. Et sted der kommer allerbedst til sin ret i sommerhalvåret. Hytten vi boede i var desværre utæt, så det var hammerkoldt! Havde det været varmere i vejret, havde det været en fin hytte til at sove i, men med det vejr vi havde var det alt for koldt. Dog tilbød de os at flytte i en anden hytte den sidst dag, men da vi alligevel skulle hjem om aftenen så vi fik en rabat på opholdet som kompensation.

Det var en kort smuttur, men det var en hyggelig weekend i børnehøjde og med voksentid om aftenen. Muligvis sover Magnus ikke meget om dagen, men til gengæld putter vi ham inden klokken 19 og det giver nogle timer til at kigge hinanden i øjnene og huske på hvorfor vi er blevet gift og har fået et barn sammen.

Det var ikke en gave jeg havde gættet på, men den var perfekt og jeg nyder at være væk hjemmefra med min lille familie!
Rutsjebane-badelandBadeland-2lego-magnusKuglebad-magnusHest-magnus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min efter-fødselsberetning (del 2)