Jeg elsker dig, jeg hader dig

Kan du ikke lige trykke én gang til?!

Kender i det med at trykke på blå mærker? Og måske endda trykke på andres blå mærker fordi man ved det gør ondt, men man kan alligevel ikke helt lade være? Og når man er ved lægen og det virker som om de trykker en ekstra gang på det sted der ondt uden nogen (åbenlys) grund?

Nogle få måneder efter min fødsel, havde jeg den ubehagelige “fornøjelse” af en tur til gynækolog. Jeg havde siden min graviditet haft ondt uden at der har kunne findes en forklaring. Da jeg meget utilpas kommer ind til selve undersøgelsen opdager jeg til min store ærgelser, at der udover gynækologen også er en assistent tilstede. Jeg er bare ikke vild med de der bøjler og fremmede mennesker ved mine “private parts”. Anyways, undersøgelsen går igang og jeg finder ud af at det er assistenten der fortæller alt hvad gynækologen foretager sig “down there”, hvilket virker ret underligt. Hvis hun kun er i lokalet for at fortælle hvad der foregår, kunne gynækologen så ikke bare åbne munden og dermed én mindre til at gøre mig lidt forlegen?

Jeg husker undersøgelsen sådan her:

Mig: AV! Ja, det er der det gør ondt

Gynækolog: Hm, ja. Hvad med her? (det føltes som nøjagtig samme sted som første gang)

Mig: Jo. det gør stadigvæk ondt

Gynækolog: Ja, hm. (og fortsætter med at trykke rundt samme sted)

Mig: Det gør altså ret ondt når du trykker

Gynækolog: Ja det kan jeg se på dig. Det er nogle muskelspændinger du har (også trykker hun lige en ekstra gang. Måske som blåt-mærke-syndromet?!). Du må gerne tage tøj på.

Rimelig ubehagelig undersøgelse! Hun kom da heldigvis frem til en forklaring, efter at have påført mig unødig smerte ved at trykke (for) mange gange. Bækken-myoser. WHAT?! Højest sandssynligt påført af Magnus da han stod pressede ned på bækkenet den sidste del af gravidteten. Oh well, the pleasure and surprises you get from pregnancy. Skulle jeg blive gravid igen tror jeg at jeg dropper “cowboy-gangen” og bare giver slip når jeg kan mærke noget der presser nedad – måske Magnus var født tidligere hvis ikke jeg havde “holdt ham oppe”?

For at gøre det hele mere akavet og pinligt (end jeg allerede har gjort ved at offentliggøre dette indlæg), anbefalede hun at jeg tog til en gynækologisk-fysioterapeut som kunne afhjælpe spændninger. Alternativt kunne jeg prøve med nogle øvelser derhjemme (som vel og mærket ikke krævede ubehagelig berøring). Jeg brugte cirka 0,0001 sekund på at overveje og valgte hjemmeøvelserne, jeg skulle da ikke have en anden person til at pille rundt og massere eller hvad de nu gør “down there”.

Øvelserne gik som de andre gange jeg har skulle genoptræne noget. De blev lagt i skuffen og så glemte jeg dem. Tiden læger alle sår og spændningerne forsvandt på magisk vis af sig selv og jeg slap for at ringe til fysioterapeuten med akavet speciale i nedre dele.

Det var måske endnu en ting jeg gerne ville have vidst omkring graviditet og fødsel 😉

Du kan finde min fødselsberetning her og mine efter-fødselsberetninger med de erfaring jeg har gjort mig her og her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg elsker dig, jeg hader dig