1 års vaccine og en (glippet) bogreception

Mit (u)perfekte liv #6

Denne serie er et modsvar til “det perfekte liv” mange (inklusiv jeg selv) ynder at vise på eksempelvis instagram. Den handler om mit (u)perfekte liv. Ikke nødvendigvis i billeder, men små historier, hvor det umiddelbart så skidt ud og alligevel blev godt eller omvendt. For mit liv er i sandhed (u)perfekt og der både gode og dårlige dage.

Junkfood og dårlige vaner
Jeg har så småt introduceret en ny serie madopskrifter “Nem mad”. Det handler om, at jeg gerne vil bevare de gode måltider selvom Magnus og jeg har aftener hvor vi er alene hjemme. Det kan være en hurtig løsning med rugbrød når vi bare er os to, men med mine opskrifter, viser jeg et nemt alternativ til rugbrødsmadder og havregrød.

Min intention med opskrifterne er, at det skal være “ligeså let” som en rugbrødsmad. Intentioner er gode, men de holder ikke altid – heller ikke selvom de kommer fra mig selv. Idag er Magnus og jeg alene hjemme og jeg orkede ganske enkelt ikke “nem mad”. Jeg orkede lige nøjagtig at ringe til det lokale pizzaria og bestille en pita-kebab og så orkede jeg at lokke naboen over og holde øje med Magnus imens jeg hentede den.

Magnus har fået havregrød og hjulpet mig af med min pita-kebab. Vi har ikke snakket ret meget sammen til gengæld har vi set tegnefilm. Jeps, i aften bestod måltidet af junkfood og underholdningen af fjernsyn. Mine intentioner tidligere på dagen var friskbagt rugbrød med både æg, rejer og lækkert pålæg. Rugbrødet glemte jeg og det er kun lige kommet ud af ovnen og jeg har åbnet min Cola nummer 3. Ikke alle dage emmer af overskud herhjemme.

#Mit(u)perfekteLiv

Læs de tidligere indlæg her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 års vaccine og en (glippet) bogreception