En sjov og anerledes arbejdsdag

Et savn, en uventet gave og et stærkt team

gaveDenne uge har været lidt anerledes end en almindelige uge hjemme hos os. Den har været hård, den har været følelsesmæssig, den har været ærlig og så har den haft et twist af overraskelse, kærlighed og ekstra omsorg. Nogle af elementerne har jeg været vild med og andre håber jeg vi kan holde på et minimum fremadrettet.

Troels har været på arbejde 4 ud af 5 aftener. Det betyder, at jeg 4 ud af 5 aftener har stået med husholdningen alene. Lige for tiden kræver husholdningen lidt ekstra i og med vores hus er sat til salg – og vi skal derfor sørge for, at der er lidt mere ryddeligt end ellers. Derudover er der kun to sæt hænder til hund og barn (som kæmper med en tand) og alt hvad det indebærer. Det har været meget lidt hårdt.

På en uge som denne, taler Troels og jeg (alt) for lidt sammen. Når han kommer hjem sover jeg og om morgenen når vi ikke meget. Den smule vi har talt har været følelsesmæssig; Troels har gjort mig opmærksom på hvor godt jeg klarer ærterne herhjemme og hvor meget jeg brokker mig lige for tiden. Slam! Den første del har jeg lovet at fortsætte med hvorimod den sidste vil jeg bekæmpe på bedste vis. Ingen gider et brokkehovede.

Ugen igennem har jeg også smidt nogle sms’er afsted til min kære mand. Mest om aftenen. Allesammen med stort set samme ordlyd: Jeg savner dig. Lige netop i denne uge, hvor han har haft ultra travlt, har jeg haft et øget behov for kærlighed og omsorg. Alle gange har han svaret, at fredag tog vi revanche.

Igår morges kastede jeg en kort bemærkning ud i rummet om, at jeg virkelig savnede de der sorte Mos Mosh bukser jeg engang havde, men som til sidst var tyndslidte og mere grå end sorte. Ikke en bemærkning med en bagtanke, bare en konstatering. Da jeg igår kom hjem fra arbejde lå der er gave på havebordet: Et par sorte Mos Mosh bukser – I’m one lucky woman! Selv når jeg brokker mig, forkæler han mig!

I virkeligheden er vi et stærkt team! Netop fordi vi i vores eget følelsesmæssige kaos, er ærlige og giver forholdet det nødvendige twist af overraskelse, kærlighed og ekstra omsorg. I bund og grund er vores forhold såre simpelt; vi elsker hinanden i medgang og modgang. Og så er han verdens bedste far, som (i mine øjne) er den største turn-on!

Idag er det fredag og jeg vil skynde mig at nyde min mand inden han (med garanti) falder i søvn på sofaen inden filmen er startet. Men det er ligemeget. Bare det, at han er hjemme er nok.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sjov og anerledes arbejdsdag