Et savn, en uventet gave og et stærkt team

Just Human: Trivsel og fælleskab

Efter jeg er blevet mor, er det yderst sjældent, at weekenden bliver brugt på sofaen. Noget jeg ellers yndede at gøre i stor stil førhen. Nu er weekenderne mere aktive, eller i hvert fald mere oprejste end tidligere og jeg er faktisk ret vild med det. Når man så oveni en dejlig gåtur kan være med til at støtte et godt formål, så er jeg solgt!

Egentlig havde jeg påbegyndt en lille beretning om hvad min weekend i sin helhed har indeholdt, men det må vente. Jeg er blevet optaget og opmærksom på noget større end “en dag i haven”.

Just Human
Idag brugte vi et par timer i selskab med Chris MacDonald og Just Human. Troels har (næsten) brugt flere aftener med Chris MacDonald end sin familie den seneste tid og jeg var derfor spændt på at se manden bag det foredrag, som har sat en masse tanker igang hos Troels.

Jeg er fan. Han er en sympatisk, rummelig, smilende og givende person. Hans agumenter giver stof til eftertanke og hans pointer er både seriøse og sjove på én gang. Oveni det står han bag fonden Just Human som har det fantastiske formål, at skabe bedre trivsel.

I en verden hvor stressniveauet stiger, arbejdspresset øges og teknologien overtager en stor del af vores vågne timer, husker vi så, at mærke efter? Trives vi til dagligt eller kæmper vi os igennem stress og jag uden en større motivation andet end at tjene en løn? Husker vi det sociale, fælleskabet og er vi motiverede til at nå de mål vi har sat os? Eller er der blevet sat nogle mål udefra som kan virke uoverkommelige at nå? I så fald trives vi vel ikke?

Mit eget hovedmål og motivationen herfor har ændret sig drastisk. Det hele skete den 7. april 2015, klokken 23.3o. Da jeg blev mor, fik mit liv en ny overskrift. Det handlede ikke længere om at overleve eller stile mod høje karrieremål. Nu handlede det om at leve og sætte sig realistiske delmål med min familie og mig selv som omdrejningspunkt. Nu handler det i høj grad om, at trives. Dermed ikke sagt, at jeg er uambitiøs på karrierefronten eller at mine mål ikke kan ændres med tiden, men lige nu trives jeg bedst med min familie som den største motivationsfaktor.

Det er ikke mere end 11 dage siden jeg skrev indlægget “Jeg bliver så pisse stolt! Og så skidt med resten“. Det gik kort og godt på hvor pisse stolt jeg bliver når andre kommenterer på min søns trivsel. For det er det allervigtigste i mit liv lige nu; at Magnus trives. Når han trives er vores familie mest harmonisk. Eller er den? For i virkeligheden er Troels og jeg et spejl for Magnus; han spejler sig i os, og det er vel derfor mindst ligeså vigtigt at vi trives og er i balance hvis Magnus skal det samme? Efter idag er jeg ret sikker på, at svaret er JA! Vores familie er et fællesskab og vi skal alle trives.

Jeg håber inderligt, at jeg altid vil have styr på alle mine “trivselskøer” og at jeg altid vil have overskud til at hjælpe dem omkring mig til, at holde styr på deres. At trivsel og fælleskab altid vil være en stor del af vores liv og at vi kan hjælpe andre til at opnå og fastholde det samme.

Tak til Chris MacDonald for en dejlig gåtur og for at sætte nogle gode tanker igang. Jeg er i hvert fald blevet inspireret til, at tænke mere over og arbejde mere med trivsel.


Til arrangementet “Walk & Talk med Just Human” i Odense, blev der rejst penge til en ny legeplads/bevægelsesplads i Odense, hvor børn og deres voksne kan bevæge sig sammen. Sponsorer donerede penge per gået kilometer og alle indtægter fra bøger og t-shirts på dagen gik ubeskåret til den nye legeplads/bevægelsesplads.

Er i blevet mere nysgerrige på Just Human, trivsel, ingen ko på isen eller Chris MacDonald, så gå ind på Tikko.dk og bestil billetter til ét af hans foredrag i efteråret.

Indlægget er ikke et samarbejde og indeholder ikke affiliate links. Det er et personligt indlæg uden indblanding.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et savn, en uventet gave og et stærkt team