Fars Dag på forskud og første tur i Zoologisk Have

Første nat uden barn

hotel-nyborgSidste gang jeg gik i seng uden mit barn ved min side (eller indenfor huset fire vægge) var, den 6. april 2015. Altså dagen før han overhovedet kom til verden. Den nat, anede jeg ikke, at det ville blive den sidste nat uden ham i 14 måneder (!).

Idag er det så helt præcist 14 måneder siden jeg sov uden Magnus hos mig. Idag er første gang det sker. Jeg er tjekket ind på et skønt hotel i Nyborg helt nede ved vandet og med en lækker dobbeltseng på det værelse, hvor jeg i aften skal sove helt alene.

Det er første gang siden jeg blev mor, at jeg skal være helt alene og så er jeg det alligevel ikke. Jeg er tjekket ind med 60 kollegaer til et døgnseminar. Dagen har indtil nu været super god og har overgået mine (manglende) forventninger. Lige om lidt skal vi ned og spise middag og så ellers bare hygge os i samlet flok.

Så selvom jeg ikke har været alene i løbet af dagen (på nær nu hvor nærværende indlæg skrives), vil jeg være helt alene i aften, når jeg går ind på mit værelse og ligger mig i sengen. Uden Troels. Uden Magnus. Og uden babyalarm. Jeg ser faktisk frem til det. At prøve det af. Fordi jeg indtil for ganske nyligt, havde det meget svært ved tanken om at skulle sove uden min søn. Det hele er også meget nemmere fordi jeg ved han er hos sin far, som er mindst ligeså god som mig.

Jeg tror det er på tide (for mig), at tage det næste skridt i mit moderskab og give en lille bitte smule slip på kontrollen. Magnus opdager højest sandssynligt ikke engang, at jeg er væk og på sigt vil jeg elske at lade andre få glæden af ham uden mig og uden, at jeg henter ham om aftenen. Jeg ser frem til, at slappe mere af og give plads til overnatninger hos bedsteforældre og den øvrige familie.

Nu vil jeg slutte af og smutte tilbage til alle mine kollegaer.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fars Dag på forskud og første tur i Zoologisk Have