Det famøse børnefrie døgn

Huset er SOLGT, men hvor skal vi bo?

hus-solgtDet skulle vise sig, at vores hussalg blev helt anerledes end ventet. Godt nok er vi selv ret vilde med vores hus, de forberedringer vi har lavet og den stil vi har indrettet, men det er jo absolut ikke sikkert, at andre deler samme mening.

Vores ejendomsmægler havde givet os en realistisk liggetid på 3-4 måneder. Jeg selv, var ret sikker på vi ville nærme os de 4. Min skråsikkerhed var en blanding af historikken i området og nok mest for ikke at blive skuffet. Da vi først havde sagt “Go” til Nybolig, gik det stærkt. En uge senere var samtlige rapporter udarbejdet og vores hus lå på nettet.

Ét åbent hus, én ekstra fremvisning og 17 dage, så var huset solgt. Fuck. Vi var på ingen måder forberedte på, at det ville gå stærkt og da vi skrev under på salget vidste vi hverken om vi ville få det hus vi ønskede, hvornår vi kunne flytte ind eller hvor Magnus fremadrettet skal passes.

Set i bakspejlet handlede vi måske en anelse for hurtigt, men det kendetegner os egentlig meget godt. Når vi tager en beslutning, skulle det helst have været eksekveret igår. Det har været nogle ekstremt nervepirrende dage den sidste uges tid. Vi har vidst at vi 1/9 ikke længere skal bo her, men ikke været sikre på hvor vi så skulle bo. Lige indtil søndag morgen. Her vågnede vi til lyden af en SMS fra ejendomsmægleren. Sælger havde underskrevet købsaftalen og vi kunne ånde lettet op.

Om mindre end 3 uger får vi nøglerne til vores livs projekt. På alle måder. Det bliver pisse hårdt, vi bliver helt sikkert uvenner undervejs, men når renoveringen er overstået og vi kan nyde udsigten til natur og dyr, ved jeg at alt bliver godt. Vi er nu ét skridt tættere på en af vores helt store drømme; en landejendom i udkanten af Odense.

Du kan her læse om mine tanker for, at sælge sit hus og flytte fra det vi kender som vores daglige base – både for os og for Magnus.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det famøse børnefrie døgn