Kort fortalt... #3

Odense Zoo – et fantastisk sted

Pingviner-penguinsSponsoreretJeg har boet i Odense i 7 år. Jeg har kun været i Odense Zoo 4 gange siden jeg flyttede hertil. De 2 af gangene med kun en måneds mellemrum. Der er nemlig sket det, at jeg har opdaget Odense Zoo og jeg har forelsket mig.

Igår tog vi en lille pause fra renovering. Selvom vi kun lige er startet, syntes jeg det er vigtigt, at Magnus mærker at det ferie og at vi har mulighed for at lave noget sammen. Et godt sted, at tage en pause fra hverdagen er Odense Zoo.

Lige nu er haven fyldt med de skønneste dyreunger; Løver, Kænguru, Kamel, Dødningehovedaber, gedekid, minigrise og sidst, men ikke mindst; den lille nye giraf Idi. Idi var ham der tog allerflest kegler, både hos mig, men absolut også hos Magnus. Siden vi havde Magnus med i Zoo for en måneds tid siden, har han været helt optaget af giraffer. De tryllebandt Magnus sidst vi var der og de gjorde det igen igår.

giraffer-Girafes

Et af mine favoritsteder, er hos pingvinerne. Jeg har en underlig fascination af pingviner, især Kongepingviner – der er noget majestætisk over dem. Det er en dejlig tanke, at hannen og hunnen deles om, at ruge på ægget og fange mad. Et andet favoritsted, er hos tigerne. Jeg er et absolut kattemenneske og en tiger er en kæmpe kat med smuk pels.

Tiger
I år, er der kommet et nyt stort legeområde lige ved spisestedet Chunga. Kombinationen er genial, da I undgår utålmodige unger imens I venter på maden og de er ikke længere væk end I kan kalde dem hen når maden er klar. Maden er udemærket, men jeg foretrækker, at medbringe en lækker sandwich og nyde den i en af de mange hyggekroge.

Magnus var især vild med det nye springsvandsområde, og havde sommeren for alvor meldt sin ankomst havde jeg ladet hans indre vandhund vinde over frygten for sommerforkølelse. Det må blive næste gang.

Springvand-legeplads-playground

Jeg oplevede dog, at nogle var mere vilde med legeområdet end andre, da en Mor højlydt kalder på sine børn; “Jeg har simpelthen ikke givet så mange penge for, at se jer på en legeplads. NU går vi videre!”. Jeg trak på smilebåndet imens jeg overvejede om, jeg ville syntes det var pengene værd, at se Magnus lege rundt en hel dag. Hvis vi var kørt langvejsfra så sikkert ikke, men hvis vi havde et årskort og bopæl i Odense så ja!

Der er ingen tvivl om, at vi skal have fat i et par årskort så vi kan tage derind langt oftere. Personligt syntes jeg, at stedet rummer noget til alle aldre og du kan både bruge en hel dag eller koge oplevelsen ned på et par timer alt efter temperament og tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kort fortalt... #3