Kvalitetstid, alenetid og festtid

Vejen til drømmehuset #1

Rom blev ikke bygget på én dag og uden millioner på kontoen, er der ikke mange smutveje dertil. Det betyder (for os), at vejen til vores drømmehus er en hård bjergvandring og lige nu går det opad. Stejlt opad.

Da hverken Troels eller jeg besidder den store tålmodighed, er der kun én vej i vores renoveringsprocess og det er fuld fart fremad. Vi har derfor sat trumpf på første etape; nedrivningen. Planerne er ikke helt på plads, men (mine) armbevægelser er store. Ikke på “vi skal have et stort luksus hus”-måden, mere “jeg gider ikke have rotter under gulvet og ingen gulvarme”-måden.

Det eneste vi er helt sikre på er, at vi vil være tro mod huset skævheder og gamle historie. Derudover krydser vi fingre for, at vi ikke får (alt for mange) ubehagelige overraskelser efterhånden som nedbrydningen skrider frem.

Lige nu, kan det være svært for det blotte øje at skue et drømmehus, men det er der. I vores tanker og visioner. Vi skal bare lige have dem ført ud i livet og  bliver godt.  Renovering-bindingsvaerkRenovering-bindingsvaerk-2

1 kommentar

  • […] Det der er sket er, at jeg fik lyst til at lave et nyt design og udtryk. Da jeg hverken har tålmodighed eller de store kompetencer indenfor teknisk flytning af indhold blev det på den hårde måde; Opsætte det nye “rammer” og herefter flytte alle mine indlæg manuelt. Så det hele kommer igen, men det tager lidt tid da jeg vi som bekendt er igang med en “lille” renovering. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvalitetstid, alenetid og festtid