Vejen til drømmehuset #1

Ferie-mode, Partners og Pokémon Go

Midt i vores store renovering, har vi pakket bilen og er smuttet nordpå. Egentlig ville vi helst være blevet hjemme, men nu hvor vi er her, er det dejligt med ferie. Der er noget specielt med det tempo og mindset der følger med ferie – uanset hvor ferien finder sted.

Da vi i marts måned bestilte et sommerhus i Nordjylland, anede vi hverken, at vores hus skulle sættes til salg eller at vi ville have et nyt på nuværende tidspunkt. Det siger måske mere om vores spontanitet end om vores grad af planlægning. Altså, vi har gerne ville flytte i noget tid, men vi anede ikke, at det pludselig skulle være nu og at det ville falde sammen med vores planlagte ferie.

Ikke desto mindre står vores hus nu som et påbegyndt (uoverskueligt) renoveringsprojekt imens vi slapper af i et dejligt sommerhus. Og det er faktisk helt okay. Det er på mange måder tiltrængt. Tiltrængt fordi der er sket meget i første halvår og fordi det giver en masse tøffetid med Magnus, som vi ofte glemmer derhjemme.

Familien-Hansen-Christensen

Vejret minder ikke meget om sommer, men vi har heldigvis taget tøj med til efterårsvejr og idag har vi købt Magnus’ allerførste par gummistøvler. Vi fik den bedste betjening af en ekspedient der talte mere til Magnus end til os, det var en fornøjelse – for os alle. I eftermiddags blev de testet ved vandet – for sådan er det danske sommevejr; vi tager til vandet med gummistøvler istedet for badetøj.

Når Magnus er puttet og hundene faldet til ro, finder vi en masse kalorieholdige snacks frem, sætter Partners på bordet og har noget af den bedste voksne kvalitetstid jeg kan komme i tanke om med Tante og Onkel T. Det eneste der kunne gøre ferien bedre, var mere sol og sommer. Udover det, har vi det virkelig dejligt.

Troels har de sidste dage talt meget om Pokémon Go og stillet en masse undrende spørgsmål omkring dets virken. Alt sammen med en bagtanke; at vi til sidst ville “overtale” ham til, at hente spillet så nogle af spørgsmålene kunne blive besvaret. Nu har han hentet det og vi har alle 4 været med til at fange 1 Pokémon eller 2. Nu er næste undren opstået hos Troels; er det mon sjovere hvis vi var flere som spillede? Det er åbentbart ikke så sjovt når man er den eneste der går rundt som en tosse med en mobil og han arbejder ihærdigt på at overtale mindst én af os til at hoppe på bølgen. Indtil nu uden succes.

Til gengæld har vi overtalt ham til, at hente Snapchat. Så vi kan konkludere, at vi har bedre overtalelsesevner end ham 😉

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vejen til drømmehuset #1