Kort fortalt #4

Tomhed, Travlhed & Tanker

Selvom jeg for en måneds tid siden, tog en (større) beslutning omkring bloggen, har jeg endnu ikke formået, at leve op til de nye mål jeg satte for mig selv. Tværtimod har der været meget stille her. Egentlig har jeg en masse på hjertet og samtidig er mit hovede tomt.

Eller, mit hovede er fyldt med alt muligt andet end bloggen. Jeg har travlt på så mange fronter, at jeg nogen gange glemmer hvad jeg skal. Jeg bliver hevet i og presset af såvel mig selv som andre og det gør, at bloggen bliver nedprioriteret. Når jeg sætter mig ved computeren, sker der ingenting. Jeg går helt i stå og lukker ned.

Da jeg startede bloggen var det et frirum. Et sted, der var mit under min barsel. Et sted for kreativitet, tanker, bekymringer, glæder – en åben dagbog og notesbog for kreationer. Den del må aldrig ændre sig. Jeg vil kun være her så længe det giver mig noget. Bevares, jeg vil hellere end gerne berige jer der læser med, med noget i kan bruge, brygge videre på eller smile af. Det kan jeg bare ikke under pres. Og lige nu er jeg under pres.

Jeg burde allerede have fortalt mere om de tanker jeg har gjort mig med bloggens udtryk, indhold og fremtidsplaner – jeg har jo allerede taget en del af skridtene derhen, men jeg føler mig ikke klar til at løfte sløret for mine planer. Lige nu kan jeg ikke overholde dem. Lige nu er mit fokus nogle helt andre steder og det irriterer mig. Ikke, at mit fokus er andre steder, men at jeg ikke kan det hele på én gang. Så jeg holder det i mit hovede til jeg (snart!) har overskud til, at vende fokus mod mit virtuelle frirum.

Det positive i min klagesang er, at jeg lige nu er travlt optaget af renoveringen på vores drømmehus. Indtil nu, er vi sneget os udenom store ubehagelige overraskelser, men i torsdag åbnede elektrikeren op til én stor bunke ulovligt el og vi står nu stille. En ting er en grim overraskelse noget andet er, at gå i stå oveni. Jeg krydser fingre for, at forsikringsselskabet arbejder hurtigt og dækker udgifterne. Heldigvis har vi opdaget det nu og ikke når vi har tapetseret, malet og lagt gulv. Og det hele skal nok blive godt, det er bare et mindre set-back.

Ydermere har jeg mega travlt på mit arbejde. I den nye stilling jeg officielt tiltrådte 1. august. En stilling hvor jeg kun møder samarbejdsvillighed og anerkendelse fra kollegaer og ledere. Det dræner mig lige nu fordi jeg har en masse stramme deadlines, men det gør mig glad indeni, at mit arbejde blive værdsat. Det gør mig glad, at jeg har et arbejde og det gør mig glad, at mine kompetencer kan bruges. Men jeg glæder mig til, at kunne sætte et stort fedt kryds ved den sidste opgave på min haste-liste. For denne gang, for de opstår jo igen, haste-lister. Og virkeligheden kan jeg godt lide, at arbejde under pres. Bare ikke med en kæmpe renovering ved siden af 😉

Nu; slut med ævl, frem med slik og garn inden jeg falder i søvn på sofaen. Godt det kun er lørdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kort fortalt #4