"Tvunget" kvalitetstid

Mit (u)perfekte liv #8

Jeg burde være lykkelig. Jeg burde være taknemmelig. Jeg burde være glad. Jeg burde se lyst på tingene. I virkeligheden burde jeg føle rigtig mange positive følelser, men det gør jeg ikke. Ikke lige nu. Jeg har taget munden for fuld og mit overskud slipper langsomt op.

Da jeg forelskede mig i omgivelserne og roen herhjemme – for det er nu engang mit hjem, selvom det mest af alt minder om en byggeplads – havde jeg en klar drøm om hvordan efteråret skulle blive. Hvordan Troels’ 30 års fødselsdag skulle blive og hvordan vi skulle vise vores skønne hjem frem til venner og familie. Men et eller andet sted imellem store armbevægelser, ulovlige elinstallationer og ejerskifteforsikringssag skred tidsplanen helt vildt og det sammen gjorde mine forventninger til efteråret.

En ting er, at jeg rigtig gerne ville invitere familie og venner til god mad i mit nye køkken (som er udskudt for tredje gang) og vise vores hjem frem, noget helt andet er Troels’ 30 års fødselsdag. Den fødselsdag jeg havde så store tanker omkring for hans skyld. Fordi han virkelig fortjener en fantastisk fejring af ham og det skønne menneske han er. Det gør ondt. Det gør mig trist og frustreret; at jeg ikke kan give ham den perfekte fødselsdagsfest i vores (færdigrenoverede) dejlige hjem.

Det værste er, at mine frustrationer og beklagelser går udover Troels. Ham som jeg egentlig gerne vil gøre det så godt for. Hvordan kan det være fair? Det var jo ikke hans store armbevægelser der fik renoveringsprojektet til, at gribe fuldstændig om sig. Vi var fælles om det – og måske pressede jeg i virkeligheden mest på når han sagde pause.

I mangel på tilfredshed med rammerne for fødselsdagsfesten, er jeg gået all-in på pynt. Min plan er, at pynte vores byggeplads så meget at ingen opdager vi hverken har strøm, indervægge eller køkken. Min plan er, at give Troels en mindeværdig fødselsdagsfest på sin helt egen skøre og skæve facon. Min plan er, at finde det gode humør og overskud frem (helt nede fra dybet) og fejrer ham med lækker mad, gode drinks og musik til de lyse morgentimer. Min plan er, at han skal føle sig rigtig gammel når han vågner på søndag fordi han har festet længere end han burde.

Jeg er muligvis ikke lykkelig over min boligsituation, men for satan hvor er jeg lykkelig for den mand jeg har giftet mig med! Og så kommer den anden lykke vel inden vi når jul (håber jeg!).


Denne serie er et modsvar til ?det perfekte liv? mange (inklusiv jeg selv) ynder at vise på eksempelvis instagram. Den handler om mit (u)perfekte liv. Ikke nødvendigvis i billeder, men små historier, hvor det umiddelbart så skidt ud og alligevel blev godt eller omvendt. For mit liv er i sandhed (u)perfekt og der både gode og dårlige dage.

Du kan læse de tidligere indlæg her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Tvunget" kvalitetstid