I can't make him love me

Vind billetter til “Kvalitet” med Christian Bitz

christian-bitz-kvalitet

I samarbejde med Tikko, har jeg fået lov til, at udlodde 8 x 2 billetter til Christian Bitz’ nye foredrag “Kvalitet”. Et foredrag hvor Christian Bitz det gode liv i perspektiv – et liv hvor sundhed spiller en central rolle for livskvaliteten. Men hvor meget skal sundhed egentlig fylde?

Det særdeles underholdende foredrag jeg udlodder billetter til finder sted allerede nu på onsdag (den 26. oktober) i Sønderborg, klokken 19.00-21.00. Der vil både være mulighed for, at købe Christan Bitz’ nye bog samt få ham til, at signere den og hvem vil ikke gerne hilse på denne flotte mand, som formår, at tale om sundhed uden at dømme?

Alt du skal gøre for, at få fingre i et par af billetter er, at smide en kommentar i feltet herunder og skrive hvorfor du skal vinde og hvem du vil tage med. Vinderne findes allerede imorgen aften så skynd dig!

Hvis du vil smide et ekstra lod i puljen, kan du også deltage på mit opslag på Facebook lige her.


Læs mere om foredraget og køb billetter hvis du ikke er så heldig, at vinde dem lige her.

11 kommentarer

 • Carina

  Min mor bitten skal med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Carina
   Du har vundet to billetter. Jeg har sendt dem til din mail 🙂
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Krusell

  Måske der skulle en livsstilsændring så man kom væk fra (næsten) al trang til det usunde hver aften når man smider sig på sofaen 😉

  Ville tage en god veninde med 😉 eller to;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lisa

   Du har vundet to billetter. Jeg har sendt dem til din mail 🙂
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Det ville være mega dejligt, at vinde et par billetter. Så ville jeg invitere min fitness-partner med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Jeg ville invitere min kæreste med. Et godt grin og en hyggelig aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min bedste veninde. En aften uden børn er tiltrængt……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg ville tage min Mor under armen, hun syntes han er så “søjde” ham Christian Bitz

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min kæreste. Vi har prøvet flere slankekure uden, at holde dem. Måske denne aften kunne give os ny inspiration og motivation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Trænger til en aften ude med min veninde Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg vil tage min veninde Anne med fordi vi ses for sjældent

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I can't make him love me