Vejen til drømmehuset #4

Køkkener og kontraster

Jeg sidder og kigger på tegningen af vores nye køkken og drømmer. Drømmer om den dag jeg for første gang kan lave mad i det. Det virker som en ualmindelig stor kontrast til det rum jeg netop har serveret forårsruller og pomfritter for Magnus i. Generelt er kontrasterne ret store for tiden.

Tilbage i august måned var vi ude og kigge på køkkener. Vi var kun hos én forhandler, men så mange køkkener, mange fede køkken-gadgets og virkelig mange geniale funktioner. Nu er vi ikke helt nye på køkkenfronten – det er trods alt kun 4 år siden vi sidst lavede et nyt køkken, men vi er blevet klogere. Håber jeg. For på mandag bliver vores køkken leveret og jeg håber virkelig vi har valgt rigtigt med både stil og indretning.

Jeg kan nærmest ikke huske hvordan det er, at være i et rigtig køkken. Jeg kan dog huske hvor meget bedre hjemmebagt brød smager end det vi køber nu. Jeg kan også huske hvor god en emhætte er nu hvor jeg lugter lidt af grillbar fra forårsrullerne.

Det rum vi laver mad i nu er vel en slags multi-rum hvis jeg skal forsøge, at gøre det til noget moderne (som det slet ikke er). Rummet er vores fyrrum, vaskerum, køkken, spiseplads og opbevaringsrum. Det er måske en funktion eller to for mange til min smag. Til gengæld rummer det både cola og Ben&Jerrys og det er jo ikke helt skidt…

Jeg glæder mig helt vildt til hverdagstrummerum. Jeg ser frem til, at kontrasterne bliver hverdag kontra weekend, 1. sal sal kontra stueetage, TV kontra kreativitet fremfor nu hvor det er kaos kontra dobbeltseng. Det er de muligheder vi har nu hvor efteråret for alvor har meldt sin ankomst; arbejde i vores kaos eller sætte os ind i dobbeltsengen.

Hold nu op hvor jeg virkelig glæder mig til, at mine drømmer ikke er så stor en kontrast til vores virkelighed. Jeg bliver så træt af den renovering, sådan helt ind til knoglerne træt.

kontraster

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Vejen til drømmehuset #4