For otte år siden i USA

Byggerod-get-away

Igår landede vi her hvor priserne er skyhøje, portionerne grinagtige små og der er plastik og farver så langt øjet rækker. Det er naturligvis Lalandia, jeg taler om. Et sted så langt fra vores hverdag og jeg elsker det – især lige nu.

Vi er afsted med seks af vores aller dejligste venner, hvilket betyder at vi er otte voksne om ét barn – en fordeling der passer perfekt! 😉 Her er rent, her er ryddeligt og her er gulvvarme. Tre ting som er en dimentral modsætning til vores byggerod derhjemme. Fra vi trådte ind ad døren sænkede skulderne sig, roen bredte sig og hyggen overtog.

Magnus (og hans forældre) er mere end tilfredse med dagens foreløbige program. Vi sovet længe og er vågnet langsomt i dobbeltsengen. Vi har spist morgenmad i et roligt tempo og været i AquaDome (et sted som er helt perfekt til de ni barnlige sjæle vi er afsted). Inden vi trak os fra vandlandets festligheder, bestilte vi en pizza på størrelse med ét slice til svimlende 70 kroner og besluttede, at Magnus fik den alene. Med pizza til frokost, vand med sugerør og udsigt til legende børn og vandrutsjebaner var han fuldstændig opslugt og mere end tilfreds.

Jeg sidder lige nu i en sofa – allerede der er min lykke gjort. Magnus bobler i barnevognen, Troels ligger inde i sengen og seks af vores aller dejligste venner er lige trådt ind af døren, rukne som rosiner og trætte som et allerdomshjem – det AquaDome forstår at tage pusten fra enhver.

Det er øjeblikke som disse der får smilet frem i pressede tider. Det er øjeblikke som disse jeg bliver mindet om hvor dejlige mennesker vi har i vores liv! Jeg glæder mig over, at mini-ferien først lige er startet og at vi har weekenden foran os med afslapning, legeland, vandland og endnu flere grin!

lalandia-aquadometroelsmagnus-lalandiapizza-lalandiaslider-and

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For otte år siden i USA