Tanker fra min sofa

Forelsket på ny (otte års kærlighed)

forelsket-på-nyEfter nogle hårde måneder på alle fronter, var det virkelig tiltrængt med en Date Night i fredags. Vi brød “traditionen” og tog på mmoks for at fejre vores 8 års kærlighed og nyde hinanden – alene – for en stund.

Troels og jeg har gennemgået meget i årenes løb, men vi har aldrig tvivlet på vores kærlighed til hinanden. Vi har været presset i alle mulige henseender, men altid fundet (og genfundet) kærligheden når vi kom op til overfladen – heldigvis! Set i bakspejlet, tror jeg de sidste måneder har været de allersværeste i vores parforhold. Det har kostet blod, sved, tårer og skænderier at komme igennem vores renovering.

Jeg har ikke på noget tidspunkt tvivlet på min kærlighed til Troels igennem de sidste måneder, men jeg har haft svært ved at mærke forelskelsen. Jeg har ikke oplevet mange sommerfugle i maven og jeg har været mere kælling end kærlig. På alle måder er jeg glad for at renoveringen i grove træk er overstået, for jeg har brug for at blive forelsket i min mand – forelsket på ny.

Fredag morgen startede skævt på alle måder. Dårlig kommunikation der resulterede i at jeg kom både for sent og sur ud af døren. På ingen måder en ideel start på vores årsdag – som vi altså stadig gør noget særligt ud af. Jeg var knap nået ind på arbejde før jeg sendte Troels et <3 , fordi jeg godt vidste jeg havde været unfair inden jeg gik ud af døren.

Heldigvis ændrede stemningen sig i det øjeblik vi kom hjem fra arbejde og begyndte at gøre os klar til aftenens Date Night. Det gør altid noget ved os når vi hopper i pænt tøj og gør lidt ekstra ud af os selv. Det minder os om at vi gerne vil hinanden og så skader det bestemt heller ikke med en flot, velklædt og velduftende mand 😉

Da vi satte os ved bordet på mmoks og kiggede hinanden i øjnene kunne jeg mærke det med det samme; sommerfuglene i maven, smilet på mine læber og lykkefølelsen – alt sammen på en måde som kun Troels kan få frem. Og han gør det “bare” med sit dejlige smil og det blik han sender mig. Lige dér blev jeg forelsket på ny og lige dér glemte jeg de seneste måneders “overlevelse”.

Det er til mit store held, at Troels slet ikke er klar over hvor fantastisk han egentlig er og det er helt forkert at jeg til tider glemmer det. Ikke at jeg tror på evig forelskelse og perfekte parforhold, men jeg er blevet mindet om hvor vigtigt det er at huske hinanden – også selvom man står i renovering til halsen og kæmper for livet løs.

Selvom det efterhånden er nogle dage siden det var fredag og selvom jeg ville have skrevet indlægget allerede lørdag morgen, er det ligeså gældende nu som for fire dage siden. Jeg er stadigvæk forelsket på ny og jeg satser på følelsen bliver hængende en rum tid endnu.

Og nu er han lige kommet med endnu en gave til mig med ordene “fordi jeg elsker dig og fordi jeg lytter”. Hold nu kæft hvor er jeg godt gift!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker fra min sofa