Det er ikke mig, det er os begge

En (hæs)blæsende jul

merry-christmasI år er intet som det plejer og alligevel helt som skal være – det bliver med sikkerhed en dejlig juleaften. For første gang i mine 28 år skal jeg ikke holde jul sammen med mine forældre og min lillebror. Jeg er pludselig blevet voksen, har stiftet familie og i år holder vi jul hos det ene sæt svigerforældre.

Det eneste der er sikkert og vist er, at i år (igen) bliver en hæsblæsende jul. Vinden rusker i træerne og vi har et fuldt pakket program de næste dage – af egen fri vilje. Vi er  priviligerede at have en stor familie og dejlige venner som alle gerne vil bruge lidt tid sammen med os og det er gengældt og vi må derfor skemalægge dagene for at få det til at gå op med middagslure, roligt tempo og nærvær hvor vi er.

Vi har allerede åbnet gaver igennem hele dagen så både bedste- og oldeforældre har fået glæden af Magnus’ begejstring – en begejstring jeg først havde forventet ville komme næste år, men ork nej! Magnus har længe fundet fidusen med gaver og deres fine indhold.

Lige nu ligger mine drenge og ser tegnefilm inde i sengen, jeg sidder og kigger ud på de halvstore bølger og de svajene træer. Der er ikke det mindste tegn på hvid jul og selvom det ærger mig en del, smager maden nok godt alligevel 😉 Om en times tid sætter vi kurs mod destinationen for juleaften, som altså bliver min første uden mine forældre, men som jeg alligevel ser frem til.

Rigtig glædelig jul til jer alle – jeg håber i tilbringer aftenen med dem i holder af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er ikke mig, det er os begge