Mit (u)perfekte liv #9

Når landlivet er fantastisk!

For en uges tid siden var jeg virkelig træt af landlivet. Ikke sådan for good, men for nogle dage. Heldigvis tilsmiler landlivet os også – meget endda, og så husker jeg hvorfor vi valgte at flytte basen og søge andre græsgange.

Da vi i weekeden fik et opkald om, at det fossede ud med vand på marken og et vandrør var sprunget, havde jeg nær givet op. Jeg syntes ikke jeg kunne håndtere mere modgang fra landlivet. En ting er den kæmpe regning vi får for flere tusinde liter vand noget andet er alle de ting som er blevet ødelagte af vandet; værktøj, maskiner, møbler og pynteting til hjemmet. Alt det vi skulle have styr på og organisere om søndagen, men hvor vandrøret kom os i forkøbet lørdag. Note to self; Lad være med at udsætte ting for længe.

Organiseringen blev istedet til flere timers billeddokumentation, ture på lossepladsen og – for Troels’ vedkommende – både mugen ud i stalden af vådt halm og skovlen vand ud. Ej hvor skønt! Men så var det, at min sortsyn blev mindet om, at landlivet også er helt vildt fantastisk, især når:

 • Jeg slukker TV’et og hører… Ingenting. Roen, dén nyder jeg!
 • Jeg kigger ud på markerne og ser hvor fantastisk dyrerne har det. Nok er vi ikke vegetarer, men vores dyr har det bedste liv imens de er her
 • Ørnen sidder på sin faste pæl og holder udkig efter mad. Jeg er pisse bange for fugle, men på afstand er den sindssygt fascinerende!
 • Fuglene kvidrer, solen skinner og det mest af alt minder om et eventyr
 • Jeg ser rundt i det hjem vi er ved at få styr på. Nok har vejen været latterligt hård, men resultatet er vildt!
 • Jeg hopper i gummistøvler og traver op til naboen for at hente friske æg
 • Vi er ude. Aldrig har jeg nydt naturen så meget som jeg gør nu (og det ses på mit D-vitamin niveau)
 • Jeg igen lærer noget nyt landmand/håndværker agtigt. Det er en fed følelse at lære nyt og blive bedre
 • Fårene bliver på marken og bræger “godmorgen”
 • Grusvejen starter og idyllen stiger. Muligvis kører vi slalom, men det er altså også hyggeligt
 • Vi til sommer skal være endnu mere selvforsynende

Imorgen får vi endnu mere styr på hængepartier når svigermor og svigerfar kommer forbi. Der skal males og der skal leges. Stille og roligt får vi krydset ting af på listen og stille og roligt falder vi fuldstændig til her i vores drømmehjem. Alt er godt og der er piller på fyret!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit (u)perfekte liv #9