Migræne, opkast og børnehospital

Kort fortalt #8

Det er januar. Sådan virkelig januar; gråt og trist og stadig ingen udsigt til sne. Jeg trøster mig med at jeg får masser af sne når vi uge 11 tager på skiferie. Og så er det selvfølgelig også ret fedt ikke at skrabe sne af bilen om morgenen.

Af en eller anden årsag er januar bare ikke min måned og det har aldrig været det. Det er lidt som en lang mandag. Heldigvis er den snart forbi! Her er lidt fra vores hverdag i punktform, kort fortalt:

 • Har Magnus været i dagpleje idag og er absolut i bedring
 • Spiste han 15 skiver sardel som aftensmad igår. Ret klamt, men efter fire dagen uden fast føde havde jeg serveret surstrøm hvis det var dét han ville indtage
 • Er jeg fuld af løgn, ville aldrig tillade surstrøm i mit hjem
 • Er Troels afsted på aftenarbejde for tredje dag i træk. Det holder hårdt
 • Vil Magnus kun puttes af sin Far og jeg er træt med træt på og idag orkede jeg ikke engang forsøge at putte ham i sin egen seng. Det tog tre minutter og så sov han. Man har et standpunkt til man tager et nyt
 • Fik vi pudset vores vinduer igår, både ude og inde. Det er de bedste 1.060 kroner jeg har brugt længe! Seriøst, vores udsigt er jo ret fantastisk når man kan se igennem vinduerne!
 • Mindede vinduespudsningen og rene ruder mig om at vi snart skal have hængt gardiner op – i hvert fald ud mod grusvejen
 • Fandt jeg en daggammel hamburger i vindueskarmen på 1. salen efter vinduespudseren var gået. Flovt! Jeg havde forsøgt at lokke den i Magnus uden held og glemt den igen
 • Har jeg ikke shoppet ét eneste januarudsalg og jeg føler mig lidt snydt
 • Er jeg igen fuld af løgn. Vi har købt en sous vide, vaskemaskine, støvsuger, TV-møbel og spisestuestole. Men altså jeg har ikke købt noget tøj eller “pige-ting”
 • Holder vi Troels’ 30 års fødselsdag for den ene side af familien på lørdag (bedre sent end aldrig – hans fødselsdag var den 30. september, men huset stod ikke rigtig færdigt) og jeg har ikke forberedt én eneste ting endnu
 • Stresser jeg ikke engang over det, vi skal nok nå det. Håber jeg
 • Bruger vi ikke badekarret nær så meget som da vi først flyttede ind. Jeg har stadig lyst, men når man selv fylder piller på et fyr og ser hvor meget sådan en badekar sluger sååeh tænker man alligevel lidt ekstra over vandforbruget

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Migræne, opkast og børnehospital