Kort fortalt #8

Life happened

…Hallo… Er der nogen? Jeg har været pinligt stille her på domænet den sidste tid og mit hovede er ved at boble over med gode ideer i alle retninger. Jeg skal bare lige have fundet energien og tiden til at få det hele nedfældet.

Lige pludselig ramte livet mig i mere end én forstand og mit overskud til kreativitet har været ikke-eksisterende. Nu fornemmer jeg dog at der er lys for enden af den trætte tunnel og at jeg igen kan få kreative tanker, ideer og oplevelser ud i livet og nedfældet her på bloggen.

Lysten har ikke været forsvundet, mine prioriteret har (desværre) bare været på andet end kreativiteten. Det er der flere årsager til som jeg inden længe vil løfte sløret for – på både godt og ondt. Mest på godt, heldigvis!

Den smule energi jeg har haft den seneste tid er især blevet brugt på at lege i mit nye, fantastiske køkken! Vi har haft så mange gæster den seneste tid, som alle er blevet udsat for mine opfindelser i køkkenet. Det betyder at der vil komme en del nye opskrifter den næste tid når mine noter er renskrevet og billeder redigeret.

Så selvom det kan lyde som om mit liv har været trist, har jeg i dén grad bare været i det. Været i nuet og brugt min energi på dem jeg holder af. Januar er generelt min absolut ikke-favorit måned og i år har den slået rekord i både ikke-fede og rigtig-fede ting hvilket i sig selv har været mega forvirrende at navigere i.

I virkeligheden er det nok bare bedst jeg ikke tager så lang en pause fra min kreativitet for det roder tydeligvis mere end det gavner. Det bærer dette mega rodede indlæg også præg af. Oh well, jeg vender langsomt tilbage til den virtuelle overflade og strammer op på rod og tanker 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kort fortalt #8