Landliv i snevejr - et fantastisk syn

Det er fjollet, men sandt

Nogle gange gør jeg nogle ting, som jeg egentlig godt ved er helt vildt fjollet, men jeg kan simpelthen ikke lade være. Når jeg sidder og læser listen, ryster jeg lidt på hovedet af mig selv velvidende at det ikke kommer til at ændre sig.

  • Hvis jeg ser et billede lige er blevet lagt op på Instagram, venter jeg med at like det. Jeg skulle jo nødig virke som en der kun sidder på Instagram og stalker folk
  • Troels har det med at snorke og så føler jeg mig nødsaget til at puffe til ham, når motorikken fejler og det bliver et hårdt spark lader jeg som om jeg sover når han vågner og siger “av! Hvad laver du?”
  • Jeg har det meget svært med bacon og birkes. Det smager som en slikke på en gris eller spise en skefuld jord
  • Jeg har en regel om at jeg ikke må drikke sodavand før klokken 11, uanset hvor tidligt jeg har været oppe. Jeg har dog ingen skrupler ved at snuppe lidt slik eller chips som en morgensnack
  • For mig handler det ikke om hvor mange timers søvn jeg har fået, men hvor længe jeg kan sove. Det gør altså ingen forskel om jeg går i seng klokken 19 eller klokken 23, alt før klokken 7 er umenneskeligt for mig – og alt før klokken 8.30 er af pligt
  • Jeg løber hellere i dobbelttempo end at få hjælp af Troels til malerarbejde, madlavning, anretning og pynt. Rengøring og vasketøj gør jeg derimod alt for at undgå. Min tillid til hans finesse er ikke eksisterende
  • Det bedste ved en weekend uden planer, er muligheden for en middagslur. Den smadre hele min eftermiddag og aften fordi jeg aldrig rigtig vågner igen, men for satan hvor er det lækkert at sove midt på dagen!
  • Hvis jeg har sat mig selv et mål eller deadline som virker umulig, “straffer” jeg mig selv ved at nægte ting jeg virkelig godt kunne have (sushi, slik, forkælelse) i troen om at det får mig til at arbejde hårdere

det er fjollet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Landliv i snevejr - et fantastisk syn