Det er fjollet, men sandt

Sorte huller og en kærestetur til Hamborg

snefnugJeg har arvet rigtig mange styrker fra min forældre. Mange egenskaber jeg er virkelig stolt af og særligt evnen til at elske mennesker for dem de er og ikke for det de måske kunne være blevet hvis de havde kæmpet lidt mere.

Jeg har aldrig været bange for at dele drømme, ideer eller karakterer derhjemme – jeg er altid blevet bakket op og på den måde har jeg haft en ret priviligeret barndom og teenageår.

Men udover alt det gode har jeg også arvet et temperament større end jeg altid kan tøjle og et sind der ikke tåler mørke tider. Netop mit sind har været på prøve i 2017. Det er aldrig rigtig blevet vinter og der har ikke været meget solskin. Det har mest af alt bare været mørkt, gråt og trist – og det afspejler sig i mit humør. Jeg har været mørk, grå og trist og når først jeg havner i et af de sorte huller, kan det være rigtig svært at komme op igen.

Min styrke i de sorte huller er min mand. Troels er den største humørbombe jeg kender og det mest fantastiske livsstykke. Han kan hive mig op fra det sorteste hul og få mig til at skraldgrine på de mørkeste dage. Han er grunden til at jeg ikke går til og sumper helt hen – ikke ret længe ad gangen i det mindste.

Ovenpå en uge med oddsene imod mit humør, er den kærestetur vi satte kursen mod i formiddags, kommet som sendt fra himlen. Det er lige nøjagtig hvad jeg har brug for, hvad vi har brug. For første gang siden vi blev forældre for snart to år siden er vi alene for vores skyld. Og så i to hele døgn, på et halvskidt hotel i Hamborg. Vi har kun været her den kvarte tid og jeg kan allerede mærke at energien og humøret er på vej til et rigtig sundt sted. Om det er den mega lækre taske Troels forkælede mig med i eftermiddags eller den fantatiske sushi jeg netop har indtaget ved jeg ikke. I virkeligheden ved jeg det godt, det er roen til at være lidt ekstra for Troels, til at være kæreste og til at være nærværende.

Nu ligger vi i sengen på hotellet og vil se X-faktor så snart vi kan starte programmet forfra. Muligvis er vi uden børn i – hvad jeg forventer er – en fed by, men vi er også forældre til en to-årig, så bare det at have en aften helt alene uden putning og uden forpligtelser er mere luksus end drinks og bytur. Der er jo også en dag imorgen. Og på søndag.

Må i have en fantastisk fredag aften! Jeg ved min weekend bliver helt fantastisk og jeg vil se frem til at have overskud til at kysse på min mand og holde ham i hånden imens vi slentre rundt i Hamborg. Nu skal jeg dog til at træffe svære valg; Iste eller Moutain Dew og Skittles eller Toffifee? Who am I kiddin’, jeg rydder det hele 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er fjollet, men sandt