Dyreskue, karruseller og store smil

Skoldkopper og sommerforkølelse

What a week! Og den er kun halvvejs… Vi har siden midten af sidste uge holdt øje med en lille væskefyldt boble på Magnus’ mave, en vi var ret sikker på hurtigt ville kalde på selskab og dække hans krop med sine medsammensvorne. Og fredag eftermiddag var den første kommet til den fest, de planlagde at holde på min lille fis’ krop.

Lørdag piplede de frem, én efter én; skoldkopper. Det var med ambivalente følelser da vi kunne konstatere deres frembrud. På den ene side er jeg lykkelig for, at få det overstået inden vi skal holde sommerferie og endnu bedre, inden lillebror melder sin ankomst. På den anden side startede nervøsiteten for hvor ramt han ville blive.

I virkeligheden har Magnus været sej lige siden de brød frem. Han har ikke beklaget sig synderligt og vi har kunne holde det værste kløe nede med en spray fra A-Derma (den er guld værd – bedste køb til skoldkopperamte børn!). Jovist han har været ekstra pylret, snottet, kløet og sagt av til sin blære-fyldte hud og kogt om natten, men helt overordnet har han været skide sej.

Hans Mor derimod, det er en anden sag. Da jeg vågnede i mandags var mit hovede tungt og min krop øm. Jeg kunne mærke hvordan feber og væske i ørerne kom snigende og gjorde mig sølle og mere beklagende end min skoldkopperamte søn – hvilket forbillede!

Jeg er så piv-ringe til at være syg og jeg bliver så nederen. Jeg har mest af alt haft lyst til at sove det hele væk, men med en søn hjemme og en mand på rundfart med Rufus Gifford (heldige skid!) var det ikke en reel mulighed. Jeg formår altid at løbe ind i sygdom når Magnus også er ramt – som om jeg er i en sindssyg symbiose hvor jeg tager imod alle bakterier han slæber hjem.

Idag har Troels været hjemme så jeg har kunne indhente lidt arbejde og få lidt ro i min krop, som efterhånden værker og gør ondt af både sygdom og af at bære rundt på min lille abe-unge. For bare tre år siden ville jeg juble over at have en undskyldning for at ligge på sofaen – idag bliver jeg irritabel og ærgerlig over at spilde tid med ingenting.

Vi krydser fingre for en pludselig bedring af hele familien i løbet af natten, så vi kan få bare en smule hygge ud af dagen imorgen. En ganske særlig dag. Vores 5 års bryllupsdag <3

skoldkopper

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyreskue, karruseller og store smil