Skoldkopper og sommerforkølelse

Et stærkt bånd og den store kærlighed

Idag er det fem år siden, jeg vågnede med store sommerfugle i maven og den største ro i mit sind. Det var den største dag i mit liv og jeg havde aldrig før oplevet kærlighed og lykke i så stor stil som jeg gjorde det den dag.

Vi gør altid et stort nummer ud af både vores bryllupsdag og årsdag, som ligger helt nøjagtigt med seks måneders mellemrum. Det giver os minimum to dage om året til, at minde hinanden om hvor højt vi elsker hinanden. Også selvom hverdagen tager over og vi kører på autopilot oftere end i starten af vores forhold. Det er vel ganske naturligt.

For fem år siden, sagde vi “ja” til hinanden i medgang og modgang. Vi har i dén grad oplevet begge ting og alligevel tror jeg ligeså meget på det løfte idag som jeg gjorde det dengang. Dengang giftede jeg mig med min bedste ven og mit livs store kærlighed, idag fejrede jeg det med selvsamme mand, som jeg stadig ser i det samme lys.

Alenetid, dybe snakke og gourmet blev trumfet af skoldkopper og en skrantende hustru. Istedet tog vi alle på familie-restaurant og spiste lidt på skift. Begge mine drenge sover (og har gjort det længe) og det er helt okay. Vi har mange flere bryllupsdage foran os til at flette fingre og spise samtidig.

Kæreste Troels, mit livs kærlighed, jeg elsker dig om muligt mere idag end jeg gjorde det for fem år siden. Du er en fantastisk ven, den bedste Far, den sjoveste kæreste og den nemmeste mand at elske. Jeg er lykkelig for, at du er min og jeg er din.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skoldkopper og sommerforkølelse