Thaisuppe med oksekød

Dage med limbo og tankestrøm

Det sidste stykke tid har jeg befundet mig i en form for limbo. Jeg kan ikke helt finde ud af hvilket ben jeg skal stå på og hvordan jeg skal prioritere mit (sparsomme) overskud. Jeg tænker mere end jeg handler og jeg vakler midt imellem alt og ingenting.

Det er som om jeg har været handlingslammet den seneste tid. Istedet for at gribe tingene an én efter én, er jeg blevet overvældet og har smidt det hele i skuffen. Skide god vinkel på gode ideer der står i kø for at blive udført. Det værende både i hjemmet, i haven, på bloggen, i køkkenet og med mit garn.

Jeg har fire arbejdsdage tilbage og så går jeg på barsel. Selvom jeg i virkeligheden ikke har arbejdet særlig meget under min graviditet og sprunget mellem fuldtids- og deltidssygemeldinger, kan jeg ikke helt forstå, at jeg nu fuldstændig slipper mit arbejde de næste mange måneder. Jeg har trods alt stadig haft en finger på pulsen under hele graviditeten, omend meget har foregået hjemmefra sofaen.

På den anden side kan jeg slet ikke vente til på fredag hvor jeg sætter autosvar på min mail og lukker computeren for sidste gang i lang tid. Fordi der venter så usandsynlig meget godt lige om hjørnet. En lang sommerferie med mine to drenge og dernæst velkomsten af lillebror som vi efterhånden tripper efter at møde.

Mine tanker er nærmest flydt over med kreative ideer den seneste tid, men mit overskud har været exceptionelt lille. Jeg burde se det som et luksusproblem, men er istedet blevet ærgerlig over ikke at få ideer udført og endnu vigtigere, fulgt de opstartede ideer til dørs og afsluttet. Jeg har startet en masse op og glemt at gribe boldene igen. Dét håber jeg at kunne bruge tiden på indtil lillebror melder sin ankomst.

På fredag går jeg på barsel og så vil jeg bryde min limbo og tage hånd om min tankestrøm.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thaisuppe med oksekød