Crochet Moose - free crochet pattern

Første barselsdag ud af (virkelig) mange

Idag er min første officielle barselsdag. Første barselsdag ud af mange. Jeg har nemlig besluttet at holde en lang barsel denne gang. Ikke fordi den sidste var kort, men denne bliver længere og alt efter hvornår lillebror melder sin ankomst, har jeg ikke planer om at vende tilbage på job før til august næste år.

Og hvordan bruger man så sin første barselsdag? Jeg har brugt min på en masse gode ting i et meget langsomt tempo. Det er sommer, det er ferietid og mine drenge er hjemme. Efter morgenbrød fra bageren, slæbte jeg min trætte krop ind på sofaen og den faldt tungt. Så tungt, at jeg ikke rejste mig før i eftermiddags.

Jeg sov middagslur sammen med Magnus, og den var lang og virkelig god! Og tiltrængt. Jeg er helt overdrevet træt i disse dage, måske det hænger sammen med mit minimale madindtag. Da vi igen var vågne, trillede vi i Odense Zoo. Vi har købt årskort, en mega god investering! Det giver en helt anden ro når vi tager derind fordi vi kun ser det vi gider og er der i det tidsrum vi finder passende dén dag. Det handler ikke om “fuld valuta for pengene”, for vi kan bare komme igen i næste uge.

Magnus og Troels løb rundt imellem dyrerne imens jeg tøffede efter i sneglefart. For dælan mit bækken og babys hoved arbejdede imod mig. Der var en dejlig ro derinde sådan en mandag eftermiddag og stort set alle dyrerne slængede sig langs yderkanterne så vi kunne komme helt tæt på.

Han er blevet så bevidst og eftertænksom, min lille Magnus, som slet ikke er så lille mere. Han har en fest blandt dyrerne og han genfortæller de ting vi fortalte ham sidst og spørger interesseret hvis der er noget han ikke kan huske. Det giver os, som forældre, en helt anden oplevelse af besøgene. Det er fantastisk!

Vi nøjedes med et kort visit idag og svingede ind forbi Bones efterfølgende. Jeg fik vidst indhentet nogle af de forrige dages mistede kalorier og Magnus fortalte og fortalte om alle dyrerne vi lige havde set. Nu ligger jeg på sofaen, fuldstændig smadret i min krop og tænker, at der er længe til min termin. Jeg tænker også, at det bliver en fantastisk sommer med mine dejlige drenge. Min første dag på barsel har været skøn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crochet Moose - free crochet pattern