Iste med ananas & mango

Fødselsdag & Forkælelse

Idag har været en rigtig mandag. Sådan en træls én med migræne, men weekenden – dén har været dejlig! Dejlig på alle mulige fronter og med masser af grin, kvalitetstid og forkælelse. Vi har nået en hel masse i et fuldstændig langsomt tempo, se dét kan altså noget særligt.

Fredag satte vi kursen mod Sønderborg, men inden vi svingede derind, tog vi turen “over grænsen”. Det er virkelig sjældent vi selv er dernede og det kunne man godt se på vognen. Der blev hældt Mælkesnitter, Toffifee og Kinder Bueno ned fra hylderne i stor stil!

Lørdag morgen mødtes vi med min mor ved Optica Thorsen – den absolut bedste optiker jeg nogensinde har haft! Jeg faldt for flere af deres fede stel og stod nu med det svære valg; hvilket ét skulle jeg vælge? Jeg var semi-dristig i mit valg omend “forfatter brillen” også havde været super cool – i hvert fald et par måneder. Jeg havde ingen forventning om, at få briller med samme dag, men de yder bare altid lidt ekstra derinde og hvis vi kunne bruge en times tid i byen ville mine nye briller være klar. Fandeme god stil!

Troels pakkede en træt Magnus i bilen imens min mor og jeg trillede nedad gågaden. Sønderborg gågade i solskin kan altså noget. Om det er alle barndommens minder eller glæden ved at vende “hjem” for en stund ved jeg ikke, men jeg nyder at se på byens butikker. Vi smuttede ned og spiste frokost i solen, bare min mor og jeg. Det gør vi alt for sjældent. Efter jeg selv er blevet Mor, har jeg altid min familie omkring mig, men det er nu også dejligt “bare” at være datter for en stund.

Lørdag aften skulle vi til 60 års fødselsdag hos min skønne svigermor. En fest vi alle har set frem til. Jeg havde op til festen haft en mindre tøjkrise, men endte med at være ganske tilfreds med mit outfit – inklusiv nye briller. Festen blev holdt på Restaurant Knapp. Et sted jeg har hørt virkelig meget godt om, men aldrig selv besøgt. Hvilket sted! Hold nu op! Det er en fantastisk perle midt i skoven i en fuldstændig gennemført stil. Bordopdækningen var smuk, maden var fantastisk og festens stemning var fremragende! Jeg grinte og jeg sang i så stor stil, at jeg fik plukkeveer på stribe.

På aftener som disse, med min mand på modsatte side af bordet, mærker jeg lykken helt nede i maven. Når jeg ser ham i øjnene og  hører hans grin bliver jeg glad på en måde kun han kan fremkalde. Han holdte den fineste tale for sin mor og mindede os alle om hvor vigtigt det er med et stærkt bånd. Han sang pivfalsk, klappede ud af takt og bundede en øl for, at vise sin “ungdom”. Alt imens han hele tiden havde et øje på mig. Og da plukkeveerne bed og mine øjne kneb sig sammen, kom han over og tog min hånd. Vi gik udenfor og så over søen imens han holdt om mig og kyssede mig i mit hår. Det er dét han kan, min mand, være der for alle og spotte lige hvad man har brug for.

Søndag aften da Magnus var puttet, hev Troels en oppustelig madras med hul på midten frem. Han beordrede mig derned og masserede hele min ømme krop. Graviditeten tynger efterhånden og en hel aften i høje hele gjorde ikke meget godt. Med små-tømmermænd og søvnunderskud, masserede han mig meget længere end jeg forstår han orkede. Både mine ømme føder og min trætte lænd. Det er ham jeg er gift med. Ham der altid har alle andres velbefindende for øje og aldrig er for fin til at bunde en øl og klappe ud af takt.

Hvilken fantastisk weekend.

fødselsdag og forkælelse

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iste med ananas & mango