Glutenfri chokolademuffins

Efterårsferie i uge 30

Alle taler om det og en hel del ærger sig også. I hvert fald dem, som ikke er fløjet til varmere himmelstrøg. Det danske sommervejr. På den måde som vi har oplevet det de seneste år; fuldstændig uforudsigeligt og rimelig vådt.

Troels holder fire uger sommerferie i år, Magnus gør det samme og jeg er på barsel. Fire uger i Danmark fordi jeg ikke er tryg ved, eller mobil nok til at flyve sydpå. Vi er gået ind i den fjerde uge og vi er ikke ligefrem blevet solskoldet, og det er jo sådan set dejligt nok. Vi har heller ikke brugt særlig meget tid på, at vande vores køkkenhave, men har til gengæld fået et stort udbytte – også dét er lækkert.

Til gengæld har vi så heller ikke brugt det kæmpe badebassin, vi har købt til Magnus eller det udendørs loungesæt jeg forestillede mig, at slænge mig i de fleste dage. Vi har ikke gjort brug af gratis adgang i friluftsbadet eller spist særlig meget på terrassen. Nu er vi på Rømø og det minder mest af alt om en efterårsferie.

Vi er begge enige om, at få det bedste ud af den sidste uges ferie og vejret – hvad end det byder. Så da det blæste godt igår morges besluttede vi, at køre på stranden og flyve med drage. Der er cirka 3 minutter derned i bil og i løbet af de 3 minutter, gik det fra godt blæsende drage-vejr, til lyn og regn. Ikke ligefrem drage-venligt. For os var det okay, men for en 2-årig der sidder med sin drage i favnen og julelys i øjnene, var skuffelsen stor.

Om eftermiddagen proklamerede Magnus, at han ville fange krabber som han havde gjort det med Farfar i fredags. Ind i bilen og mod stranden. Udstyret med gummistøvler, net og spand, kunne det ikke gå galt. Ti minutter efter ankomst badede Magnus i bar røv imens jeg stod med vand i gummistøvlerne og striktrøje på. Er ret sikker på mange har rystet på hovedet (af mig), men når min søn griner højlydt er alt andet ligegyldigt.

I eftermiddags skulle det så være. En tur til stranden hvor vi alle havde den korrekte påklædning og jeg ikke stod som en tosse i gummistøvler. Da vi lukker døren bag os åbner sluserne sig, som i virkelig meget regn. Nødløsning for endnu engang, at redde en skuffet 2-årig; badeland! Helt perfekt for mig. Varmt vand der på magisk vis gør min krop let som en fjer.

Der er ikke ret meget som er gået efter planen siden vi ankom til Rømø i fredags, til gengæld er jeg fuldstændig forelsket i sommerhuset, i roen her og i mine drenge. Så i virkeligheden er alt virkelig dejligt, omend det føltes som efterårsferie.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfri chokolademuffins