35+3: Hjemmefødsel og redebyggeri

En virtuel baby er født – GreenBaby.dk

greenbaby
Tiden går helt vildt stærkt samtidig med den snegler sig afsted. Jeg tænker det er en meget normal følelse når man træder ind i barselsboblen og bare venter spændt på babys ankomst. Jeg har lavet en hel masse og alligevel ikke ret meget, men siden sidst er der sket noget stort herhjemme; en virtuel baby er født – GreenBaby.dk

Min kære mand har det med, at søsætte store projekter når vi skal have børn. Første gang jeg blev gravid startede han som selvstændig agent for et nyt tøjmærke. Et projekt der var super spændene og lærte ham en hel masse om sig selv og det, at opbygge et brand. Under denne graviditet har han startet en webshop; GreenBaby.dk

GreenBaby sælger børnetøj til de små (0-3 år) med stort fokus på økologi, bæredygtighed og social ansvarlighed. Samtidig med, at der fokus på disse tre (for os) meget vigtige parametre, er tøjet samtidig både smart, holdbart og i lækre kvaliteter. Vi elsker, at kunne give muligheden for, at kombinere gode værdier med smarte designs – alt i en! <3

Imens jeg færdigbager en baby og bevæger mig dybere ind i barselsboblen, står den sejeste mand jeg kender frontfigur og han gør det godt! Jeg er hamrende stolt, sommerfugle-i-maven spændt og kan slet ikke vente med de nye eventyrer vores lille familie bevæger os i den kommende tid.

Det er mega spændene og jeg krydser mine fingre for, at det bliver en kæmpe succes! Jeg tror på ham, jeg tror på konceptet og jeg tror på, at denne skønne, virtuelle baby kommer til at trives her!

Og hey! Send gerne en masse god karme og like både på Facebook og Instagram så i kan følge med i alle de lækre nyheder <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

35+3: Hjemmefødsel og redebyggeri