En virtuel baby er født - GreenBaby.dk

Hokus pokus, maven i fokus!

maven i fokus

Jeg har tidligere skrevet om hvordan jeg har det med at være gravid. Måske er det fordi jeg hviler så meget i mig selv, at min mave relativt ofte kommer i fokus. Måske er det måden jeg klæder mig på under min graviditet, som fremhæver maven. Ellers er det fordi jeg “kun” har fodbolden på maven.

Uanset hvad årsagen er, får jeg mange komplimenter for min mave. Både af familie og venner, men også af fuldstændig fremmede. Det er en ny verden for mig og helt ærligt; jeg er vild med det! Jeg har ikke altid været glad for min krop og selv i mine teenageår har jeg oplevet fremmede kommentere på mit udseende, dog på en meget ubehagelig måde. Netop derfor stråler jeg i de kommentarer jeg får under mine graviditet.

Troels og jeg har joket med det, fordi jeg både bliver forlegen og helt vildt glad når jeg får kommentarerne “Hvor er du bare flot gravid” eller “Sikke en fin mave”. Sidstnævnte fik jeg så sent som igår. Jeg var trillet ned i byen for, at hente et par babypakker og en omgang sushi. Jeg var i godt humør og kiggede i min telefon imens jeg slenterede henad gågaden. Da jeg kigger op møder mit blik en semi-ældre mand, han smiler og siger i forbifarten “Sikke en flot mave du har”. Jeg smilede stolt og sagde tak imens jeg fortsatte min gang mod sushirestauranten.

Jeg har under begge mine graviditeter været utrolig heldig med placeringen af de kilo, som har fordelt sig på min krop. Der har ikke været voldsomt mange af dem og de sidder primært lige midt på maven. Det betyder, at jeg har det godt med mig selv og min krop og jeg nyder det. Jeg er absolut taknemmelig for, at graviditeten har sat sig som den har. Jeg er knap så taknemmelig for al kvalmen, opkast, fokus på vægten hos både mig og baby(erne) og den bækkenløsning jeg har fanget. Men alt i alt, så er jeg bare taknemmelig for, at have båret to børn. Vores børn. Kærlighedsbørn.

Men og der er et men. NU vil jeg også gerne af med maven og møde Lillebror. Bare ikke imorgen, imorgen er min fødselsdag og den vil jeg faktisk gerne have helt for mig selv 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En virtuel baby er født - GreenBaby.dk