Hokus pokus, maven i fokus!

Niogtyve somre

niogtyve somre

Idag er det niogtyve år siden jeg kom til verden. Ni-og-tyve! Jeg forstår helt oprigtigt ikke hvor de sidste 10 år af mit liv er blevet af. Samtidig forstår jeg ikke hvordan jeg har opnået så meget på bare 10 år. Det hele er lidt rodet, måske det også skyldtes hormonerne der fiser rundt i disse dage.

For et år og én dag siden, gik jeg i vores gamle hus og små-tudede for mig selv. På selve dagen, sidste år, løb jeg rundt og gjorde det gamle hus rent. Vi spiste sushi på terrassen i vores nye hjem imens vi kiggede ud på markerne og sov for første gang i vores kaos af et byggerod. Idag sidder jeg i sofaen, i vores helt fantastisk dejlige hjem og nyder roen. Stilhed før stormen. Jeg er mega højgravid, jeg er mega lykkelig og jeg kan mærke idag bliver en virkelig dejlig dag!

Da jeg for 10 år siden trådte ind i mit sidste teenageår og mit sidste år inden 20’erne, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg ville ende lige her, 10 år senere. Nu er jeg i mit sidste år i 20’erne og alderen påvirker mig på ingen måder. Jeg har det ikke svært med, at blive ældre og jeg har det ikke svært med, at ramme de 30 næste år. Hvorfor skulle jeg det? Jeg er så heldig og beriget i mit liv, at jeg ville være et skarn hvis jeg ikke stoppede op og værdsatte alt det gode jeg har opnået.

Jeg har tidligere spurgt undrende til hvornår Troels og jeg blev voksne. Det var i forbindelse med Troels’ 30 års fødselsdag sidste år. Der listede jeg også alle vores opnåede milepæle op og listen er siden da forøget med endnu et par store begivenheder; GreenBaby.dk er gået i luften og jeg er højgravid med vores andet barn. Vores søn nummer to kan melde sin ankomst anytime og jeg niver mig selv i armen over, at være så heldig.

Imorges blev jeg vækket af mine to drenge med gaver, fødselsdagssang, kys og kram. Det er noget helt særligt, at blive vækket af den familie man selv har valgt og selv har skabt. Af dem som på alle måder lever med en i medgang og modgang. Dem som fylder mig op med frustrationer og erstatter dem alle af ubeskrivelig kærlighed.

Niogtyve somre. Jeg tror faktisk den topper de andre. Jeg er lige hvor jeg skal være <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hokus pokus, maven i fokus!