Hold kæft hvor er du sur!

Mød Malthe

mød MaltheSøndag den 3. september kom ham her til verden. Han hedder Malthe og jeg elsker ham allerede ligeså højt som jeg elsker Magnus. Jeg er nu Mor til to. Mor til to helt vidunderlige drenge. Det er fandeme vildt og fuldstændig fantastisk!

Han kom lige præcis på terminsdagen, 40+0, efter jeg havde fået en god nats søvn. Han var hurtig og han kom til verden herhjemme lige som jeg havde drømt om. Eller det passer ikke, det var faktisk mere fantastisk end jeg havde turde håbe på. Der kommer en fødselsberetning senere, men lige nu er jeg stadig i en boble af lykke, babyduft, bleskift, amme-tanker og lige på grænsen til at springe af stolthed over hvor fantastisk Magnus har taget imod sin lillebror.

Jeg kunne blive her for evigt. I boblen, som jeg først forlod fem dage efter fødslen fordi jeg ikke var tvunget ud i en bil efter få timer netop fordi det hele foregik herhjemme, hvor jeg føler mig mere tryg og rolig end jeg nogensinde har gjort noget andet sted.

Det var alt for nu, Malthe grynter i liften og Magnus vil gerne putte med sin Mor. Det er en udfordring, at dele sin opmærksom – og kærlighed – i to lige store dele, men det lærer vi nok. Det hele kommer henad vejen. En vej fuld af lykke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold kæft hvor er du sur!