Sukkerpolitik, dobbeltmoral og speltmor-tendenser

Bursting the bubble

baby bubbleDet er vidst på tide. På tide, at tage en nål og prikke hul på den vidunderlige boble jeg har været i de sidste knap 11 uger. Jeg har nydt hvert et øjeblik og det har været alt det jeg ikke oplevede under min første barsel, men nu er på det tide. På tide, at rette fokus en anelse mod mig.

Det har på alle måder været fuldstændig magisk og benhårdt, at blive Mor til to. Jeg var slet ikke klar over jeg kunne rumme  meget kærlighed som jeg gør nu. Jeg var ikke klar over, at det er muligt, at fordoble sin kærlighed når endnu en baby kommer til, men det er det. Virkelig!

Jeg mærker nogle dage hvordan jeg næsten sprænges af kærlighed. Især når Magnus – helt af sig selv – går hen og giver Malthe et kys på panden og nusser ham. Det er næsten lige før jeg ikke kan rumme det og alligevel kan jeg ikke forestille mig, at min kærlighed nogensinde skal blive mindre end den er nu.

Når det så er sagt, er det på tide jeg springer boblen, som mest af alt har rummet mig og mine to små drenge. Det er tid til, at jeg lukker Troels helt ind igen. Derind hvor han hører hjemme, helt inde i mit hjerte ved siden af mine drenge. Det er tid til, at jeg igen ser på ham i det lys der klæder ham bedst; som min dejlige mand og min bedste ven. Det er tid til, jeg husker ham når roen har sænket sig og vi bare er os.

Og så er det tid til mig. Tid til de ting jeg elsker – udover at være Mor. Det er tid til at blogge igen, hækle igen, komme ud igen og føle mig “almindelige” igen. Og det er jeg tyvstartet på. Der ligger en hæklejulekalender klar, som den jeg lavede sidste år, en lang liste med ideer til indlæg og et hoved fyldt med kreativitet. Jeg har været ved frisøren, haft en frokost-date med min mand og ladet ham forkæle mig med tøj og nips ting. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er en sucker for materialistisk lykke, men endnu mere når købene sker i en hyggestund med Troels.

I’m bursting the bubble. Selvom det faktisk og er lidt svært når nu jeg ved det er allersidste gang, men det er på tide.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerpolitik, dobbeltmoral og speltmor-tendenser