Lamme-kødboller i fladbrød

En særlig følelse

Jeg var 20 år da jeg opdagede mit livs kærlighed. Jeg mødte ham længe før det, men i en alder af 20 år vidste jeg, at han var noget særligt.

Jeg har altid vidst, at han var sjov. At han var en god ven. At han var loyal. At der inde bag det fjollede ydre og Tin Tin frisuren var noget særligt.

Men først da jeg blev 20 år opdagede jeg hvor særligt hans indre var. Først da gik det op for mig, at jeg aldrig må slippe ham. At jeg aldrig vil finde en mand som ham igen. At jeg aldrig vil kunne elske en, som jeg elsker ham.

Tanken om et liv uden ham gør fysisk ondt i mit hjerte, så jeg slipper den igen. For han er lige her. Lige midt i mit hjerte som jeg officielt gav ham for 9 år siden. 20 år gammel, netop hjemvendt fra USA, fuld i rødvin og stensikker på, at jeg aldrig vil kysse på andre end ham.

9 år og to børn senere giver han mig stadig sommerfugle i maven, ro i mit sind og varme om mit hjerte. For satan jeg elsker dig, Troels!

2 kommentarer

 • Sanne

  Hej….
  Det er 2 forskellige slags “ ben “ der er opskrift på!!!! Een med hvid “fod” og een med “tæer /klør”…… hvilken en er den rigtige????

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er det hækle julekalenderen du mener? I så fald er dagens step det samme som den 8. og 10. december – Altså skal der idag også laves Tæer/klør 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lamme-kødboller i fladbrød