Crochet Rhino - free crochet pattern

En lille del af noget smukt

livets træ

 

OUH har, på deres Facebook side, lagt billeder op af “Livets træ” for 2017. Selve udførslen af træet er – i mine øjne – enormt smukt! Og når jeg kigger på det og ved, at Malthe er repræsenteret med en smuk blomst, smiler jeg.

Træet er fyldt med blade, som repræsenterer fødsler på OUH. Når jeg ser på antallet af blade, forstår jeg virkelig hvor stærkt de løber på fødegangen og hvor forpustede de må være når de gør status ved årets udgang. De gør det godt og de fortjener et skulderklap og et stort kram.

Udover alle de mange blade, er der også æblerne for de tvillinger der har set dagens lys i år og smukke blomster, for de børn som er kommet til verden i hjemmet. Vi har i år placeret en blomst på træet og det er jeg virkelig taknemmelig for! Vi havde en fantastisk hjemmefødsel og jeg er lykkelig for vi endte med netop dén form.

Der er også vinger på træet. Alt for mange vinger. De fortæller alle en historie om et barn der ikke nåede, at se dagens lys. Det giver mig en klump i halsen. Det er så uretfærdigt når livet slutter før det overhovedet er begyndt og jeg kan sletter ikke bære tanken om det forældrene skal gå igennem. Heldigvis er der langt flere lykkelige slutninger end der er vinger, men de er der og de fylder uden tvivl ligeså meget hos dem der har placeret dem, som blomsten gør hos os.

Livet er en underlig størrelse. Vi aner ikke hvornår det begynder, hvor længe det varer og hvornår det pludselig slutter. Livet er i sandhed en gave og vi skal virkelig passe på det og nyde det så længe det er muligt! Være taknemmelige for de børn vi får skænket, for de mennesker vi omgiver os med og holder af – hvadenten de er familie af kød og blod eller valgt med kærlighed.

Jeg er taknemmelig for mine børn. For vores gode helbred, for min familie af kød og blod og for den familie jeg har valgt med kærlighed. Jeg har valgt Troels med kærlighed og jeg er taknemmelig for den familie jeg har fået i hans. Jeg er taknemmelig for den familie vi selv har skabt og for de fantastiske venner omkring os, som også er valgt med kærlighed. Vi vokser alle. Familierne udvides med kærester og børn. Alene i år har 4 af mine aller tætteste veninder fået deres første barn. Der er således kommet fem børn til i 2017 i vores egen lille familie og i vores selvvalgte familier bestående af dejlige venner.

Det er fantastisk, at have fået lov til, at være en lille del af noget smukt. Livets træ 2017.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crochet Rhino - free crochet pattern